Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 187 (7799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Camion în valoare de 20.000 de euro, indisponibilizat deoarece șoferul transporta cherestea fără acte

Joi, 12 August 2021 (15:06:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un camion marca MAN, în valoare de 20.000 de euro, a fost indisponibilizat de polițiștii suceveni, iar șoferul s-a ales cu dosar penal. S-a întâmplat în dimineața zilei de miercuri, în jurul orei 03.00, pe drumul național 2E, când polițiștii au oprit pentru control un autovehicul care transporta material lemnos, mai exact cherestea de rășinoase. La volan se afla un bărbat din Valea Moldovei, care le-a spus senin oamenilor legii că nu are nici un fel de document pentru marfă.

A fost verificată și aplicația SUMAL 2.0. conform criteriului de căutare ”nr. identificare mijloc de transport/remorcă”, sens în care nu a fost generat nici un cod pentru transportul în cauză. Camionul a fost însoțit până la Ocolul Silvic, unde specialiștii silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava au inventariat marfa și au constatat că este vorba de 12,236 mc cherestea rășinoase, în valoare de 7.831,04 de lei. Materialul lemnos a rămas în custodia silvicultorilor, iar cazul a fost preluat de polițiști.

În aceeași zi, în jurul orei 06.00, a fost oprită pe DJ 209 A, pe raza localității Mălini, o autoutilitară marca Mercedes Benz. Și în acest caz materialul lemnos era transportat fără documente de proveniență, conform interogării în aplicația SUMAL 2.0. În urma inventarierii materialului lemnos de către personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Mălini, a rezultat o cantitate de 2 mc lemn foc fag fără aviz de însoțire. Marfa a fost confiscată, iar șoferul a primit o amendă de 1.000 de lei.

O oră mai târziu, în aceeași zonă a fost oprită o autoutilitară marca Mercedes care transporta, de asemenea, material lemnos fără documente legale. În acest caz a fost vorba de cantitatea de 2 mc cherestea rășinoase fără aviz de însoțire.

Materialul lemnos în valoare de 1.280 lei a fost confiscat și predat în custodie reprezentanților O.S. Mălini, iar șoferul a fost amendat cu 1.000 de lei. Acțiunea a fost organizată în cadrul Planului Comun de Acţiune “Scutul Pădurii 2021” și au participat polițiștii din cadrul IPJ Suceava - Serviciul Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, dar și angajați ai Gărzii Forestiere și ai Direcției Silvice Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camion în valoare de 20.000 de euro, indisponibilizat deoarece șoferul transporta cherestea fără acte.
 Vizualizări articol: 1537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camion în valoare de 20.000 de euro, indisponibilizat deoarece șoferul transporta cherestea fără acte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei