Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 187 (7799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cum să alegi mobila de bucătărie

Pentru că bucătăria este locul în care prepari mâncarea,  trebuie să te asiguri că este funcțională și că e acel loc unde te simți bine alături de cei dragi. Alegerea mobilei reprezintă mai degrabă un cumul de factori și gust decât o idee standard, dar trebuie să ții cont de câteva aspecte importante:

 

1.       Măsoară neapărat locul în care te-ai gândit să pui dulapurile și cel mai bine ar fi să apelezi la un specialist care se ocupă cu creare de mobilă, astfel încât să nu faci greșeli care te pot costa destul de mult. Îți poate pune la dispoziție o serie întreagă de modele, dar și soluții eficiente pentru integrarea accesoriilor necesare precum chiuvetă, mașina de spălat vase, hota și aragazul și chiar mașina de spălat rufe și uscător, unde spațiul permite. Ca regulă generala trebuie să știi ca acolo unde ai spațiu strâmt trebuie să alegi mobilier înalt, iar unde ai un perete mai lat, optează pentru varianta pe orizontal.

2.       Alegerea culorii este, de asemenea, un factor important și trebuie să ții cont de felul bucătăriei, dacă este open space sau este închisă, fără a lăsa la vedere ce este înăuntru. În primul caz, neapărat trebuie să ții cont de linia de culoare folosită în living pentru a fi plăcută și unitară. Mizează pe culori deschise precum alb, bej sau crem și dă puțină viață folosindu-te de un tablou sau scaunele de la masa, dar și de plante. Mai mult, combinația de lemn și metal este foarte stylish, dar și variantele lucioase și mate sunt destul de apreciate. 

3.       Iluminarea nu este nici ea de neglijat. Este de preferat să atașezi corpuri care să se integreze perfect cu restul mobilei, dar și care să te ajute ca funcționalitate. Ar trebui să poți regla intensitatea astfel încât, când gătești să poți avea o lumină suficient de puternică, iar atunci când iei masa să poți apela la o variantă ambientală, mult mai plăcută. 

4.       Dacă ai un spațiu mare, folosește-te de crearea unei insule pentru a adăuga mai mult spațiu de depozitare, scaune pe lângă și, eventual, o plită unde să poți experimenta ideea de live cooking pentru invitații tăi. Nu greșești nici dacă optezi pentru o masă de dining, dar optează pentru una de 6-8 persoane ca să nu fie necesară suplimentarea scaunelor în cazul mai multor persoane, care, bineînțeles, nu vor mai avea același aspect.

Chiar dacă poate nu ți se par așa de importante, chiuveta, plita și hota trebuie și ele să se integreze perfect cu mobila bucatarie, astfel că trebuie să te gândești puțin înainte de a le cumpăra. Există modele care pot avea aceeași nuanță cu celelalte elemente de design din casă sau poți miza pe accente metalice, poate chiar vintage dacă există concordanță

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să alegi mobila de bucătărie.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum să alegi mobila de bucătărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei