Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 187 (7799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urbanism

Noul sediu al Judecătoriei Rădăuți, finalizat în proporție de 95 la sută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A început numărătoarea inversă pentru inaugurarea noului sediu al Judecătoriei Rădăuți, un imobil modern cu trei niveluri, situat chiar în vecinătatea Primăriei municipiului Rădăuți și a parcului cu statuia ecvestră a lui Bogdan Vodă.

Potrivit celor afirmate de reprezentantul constructorului, inginerul Gheorghe Georgescu, lucrările au fost realizate în proporție de 95 la sută, iar în perioada următoare vor fi executate platformele exterioare, vor fi efectuate probe la instalațiile complexe din imobil, cât și lucrări de finisaj, lucrări care vor fi finalizate până la 30 septembrie.

„La momentul de față suntem pe ultima sută de metri pentru finalizarea sediului noii Judecătorii Rădăuți. Practic, 95% din lucrările conform contractului au fost executate, urmează să realizăm platformele exterioare, o jardinieră, dar și probe de punere în funcțiune a cazanelor de apă caldă, a centralelor de tratare aer și a instalației de apă rece. În același timp avem de executat finisaje de ultim moment care se vor finaliza până pe 30 septembrie, dată stabilită cu beneficiarul Curtea de Apel Suceava. Sperăm să ne încadrăm în acest termen, a fost un obiectiv complex… Cei care privesc din exterior nu știu că obiectivul nu înseamnă numai clădirea, practic în interior este o uzină, sunt instalații complexe, de la ventilații în planșee la cele pentru stingerea incendiilor… Este o complexitate de instalații care a fost mai greu de executat decât lucrările de rezistență și de arhitectură. La final va fi o clădire și un obiectiv realizat după tehnologie europeană de ultimă oră. Cu siguranță va fi o realizare deosebită pentru oraș, un obiectiv de referință pentru localitate”, a declarat ieri șeful de șantier, inginerul Gheorghe Georgescu.

 

Lucrările vor fi finalizate peste 50 de zile, la 30 septembrie

Construcția are regimul de înălțime Ds+P+3E, suprafața construită de 1.100 mp și suprafața desfășurată de 3.904 mp. Judecătoria Rădăuți va fi deservită de trei săli de ședințe, o cameră de consiliu, două arhive curente civil/penal, o registratură, o arhivă permanentă în suprafață de peste 200 mp, un grup arest conform cerințelor actuale, două birouri pentru executări civile și penale, birouri pentru conducere, birouri pentru judecători și personalul auxiliar, alte spații pentru public și personalul instanței și alte spații anexă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul sediu al Judecătoriei Rădăuți, finalizat în proporție de 95 la sută.
 Vizualizări articol: 1994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Noul sediu al Judecătoriei Rădăuți, finalizat în proporție de 95 la sută3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei