Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 187 (7799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O nouă ediție a Festivalului Păstrăvului de la Ciocănești, la finalul acestei săptămâni

Joi, 12 August 2021 (13:04:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă ediție a Festivalului Naţional al Păstrăvului va avea loc la finalul acestei săptămâni în localitatea Ciocănești, din județul Suceava. Organizată de Consiliul Județean Suceava prin Centrul Cultural Bucovina, împreună cu Primăria și Consiliul Local al comunei Ciocănești, cea de a XVII-a ediție va avea loc în perioada 14-15 august, cu un program încărcat format din concursuri, târg meșteșugăresc și concerte pentru toate gusturile amatorilor de astfel de evenimente.

Manifestările prilejuite de festivalul devenit deja de renume vor debuta sâmbătă dimineață, începând cu ora 07.00, când va avea loc concursul de pescuit păstrăv pe râul Bistrița Aurie, în zona satului Ciocănești. Pentru cei ajunși în zonă și dornici de a vedea lucruri noi și atractive, în jurul orei 10.00 va fi organizată o incursiune în Mina Turistică Oița, după care la ora 11.00 va avea loc deschiderea Târgului Meșterilor Populari. În cursul aceleiași zile, începând cu ora 16.30, îndrăgitul cântăreț de muzică populară de pe aceste meleaguri Panfil Roată va susține un recital pe scena amenajată în localitate, la împlinirea a 50 de ani petrecuți în slujba cântecului bucovinean. Alături de el vor fi invitații de onoare ai evenimentului musical, orchestra Doina Gorjului, artiștii Sorin Filip, Vasile Coca, Cornelia Ciobanu, Marius Sgâianu, Roberta Crântea, Alexandru Pugna, Leontin Ciucur, Brândușa Covalciuc, Lucica Păltineanu, Dana Dăncilă, Cristi Țăranu, Angelica Flutur, Dorina Oprea, Nicoleta Cojocaru, Andrei Romanică și Marian Medregoniu.

Cea de a doua zi a Festivalului Păstrăvului va debuta duminică, 15 august, cu Parada Portului Popular, care va avea loc în comună începând cu ora 13.30. Ceva mai târziu, Ansamblul Bistrița Aurie din Ciocănești va da semnalul marii sărbători de duminică, în cadrul programului artistic „Să înceapă Hramul”. La ora 14.15 vor susține un recital primii oaspeți la hram, Ansamblul Floarea Borodului din Bihor, după care, înainte de ora 15.00, va avea loc premierea păstrătorilor arhitecturii tradiționale locale din comuna Ciocănești.

Ora 15.00 va aduce un recital mult așteptat în cadrul unui concert extraordinar intitulat „Au plecat olteni la coasă”, susținut de ansamblul artistic profesionist Doina Gorjului, continuat de recitalul „Hai la joc”, susținut de Andreea Hăisan. Spectatorii vor râde în continuare cu Vasile Muraru și Valentina Fătu, vor fredona șlagărele interpretate de Gabriel Dorobanțu, după care la lăsarea serii, în jurul orei 21.00, plăieșii vor coborî cu torțe aprinse de pe munte, într-o paradă care va încheia acest festival de la Ciocănești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă ediție a Festivalului Păstrăvului de la Ciocănești, la finalul acestei săptămâni.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O nouă ediție a Festivalului Păstrăvului de la Ciocănești, la finalul acestei săptămâni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei