Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 181 (7793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Vlad Popescu Piedone va prelua sesizările cetățenilor privind abuzurile statului, la noul cabinet parlamentar din Suceava

Joi, 5 August 2021 (16:58:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul Vlad Popescu Piedone va prelua sesizările cetățenilor privind abuzurile statului, la noul cabinet parlamentar din Suceava. Președintele PPU (social-democrat), Daniel Ionașcu, a anunțat că acest partid a inițiat campania „Stop abuzurilor” care continuă cu deschiderea la Suceava a cabinetului parlamentar al deputatului Vlad Popescu Piedone.

Astfel, cetățenii din municipiul Suceava, precum și din întreg județul, vor putea semnala abuzurile statului direct către deputatul umanist de Suceava, Vlad Popescu Piedone.

Acesta va promova sesizările cetățenilor către Comisia de Abuzuri a Camerei Deputaților, care la rândul ei va lua decizii în conformitate cu regulamentul de funcționare după care este organizată. De precizat că deputatul Vlad Popescu Piedone este liderul filialei județene Suceava a PPU (social-liberal), având stabilit un masterplan pentru sprijinirea cetățenilor în disputele cu instituțiile statului.

Sesizările pot fi depuse la sediul din bulevardul Ștefan cel Mare nr. 69, ap.2, persoana de contact fiind Irina Simeria, telefon 0755.620.647.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Vlad Popescu Piedone va prelua sesizările cetățenilor privind abuzurile statului, la noul cabinet parlamentar din Suceava.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Deputatul Vlad Popescu Piedone va prelua sesizările cetățenilor privind abuzurile statului, la noul cabinet parlamentar din Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei