Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 181 (7793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconștienți la tot pasul

Peste 100 de permise ridicate și 19 infracțiuni constatate, în două zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii rutieri suceveni încearcă să „țină pasul” cu numărul foarte mare de șoferi pericol public de pe șosele, prin acțiuni de control cât mai de amploare, axate pe combaterea vitezei, dar și pe depistarea celor care conduc fără permise și/sau băuți. O centralizare a acțiunii de control de pe parcursul a doar două zile, 31 iulie și 1 august, arată că au fost reținute 106 permise de conducere și constatate 19 infracțiuni la regimul rutier.

Acțiunea de control a fost una cu efective sporite, pe lângă polițiști rutieri fiind angrenați și cei de la ordine publică. Au fost aplicate, în cele două zile, peste 630 de amenzi, în valoare de aproape 270.000 de lei.

Din cele 106 permise ridicate, 43 au fost suspendate pentru depășirea limitei de viteză pe respectiva porțiune de drum, cu mai mult de 50 de kilometri la oră.

Foarte îngrijorător este că au fost constatate în flagrant 19 infracțiuni la regimul rutier, din care nouă alcoolemii și șase infracțiuni de conducere fără permis. De asemenea, au fost retrase 36 de certificate de înmatriculare.

În cele două zile, doi șoferi au fost reținuți și introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava pentru infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii vor continua acțiunile în teren cu efective sporite în perioada următoare. Se va încerca o acoperire cât mai bună a șoselelor, măcar până la finalul lunii august, una considerată critică, pe fondul traficului mai ridicat și al numărului mare de șoferi veniți acasă, în concedii.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 100 de permise ridicate și 19 infracțiuni constatate, în două zile.
 Vizualizări articol: 965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 100 de permise ridicate și 19 infracțiuni constatate, în două zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei