Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 178 (7790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe ruta Pașcani – Suceava se va construi o autostradă până la intersecția cu DN 2H, spre Milișăuți

Luni, 2 August 2021 (12:16:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis că pe ruta Pașcani – Suceava va fi construită o autostradă până la intersecția cu DN 2H, până la intersecția spre Milișăuți, restul traseului, până la granița cu Ucraina urmând să fie construit un drum expres. Aceste tronsoiane vor face parte din Autostrada A7, București – Suceava – Siret. Prefectura Suceava a informat că CNAIR are în derulare contractele de prestări servicii ce au ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Pașcani - Suceava” și „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Suceava - Siret” proiecte care beneficiază de finanțare nerambursabilă în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare 2014 -2020. În cadrul Consiliului Tehnico-economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a fost aprobat Studiul și Raportul Alternativelor de Traseu - Analiza Multicriterială de Traseu Etapa 2 în cadrul căruia au fost definitivate traseele obiectivelor de investiție menționate în referință. Ca urmare a definitivării documentației „Analiza Multicriterială de Traseu Etapa 2”, dar și a studiului de trafic preliminar a rezultat necesitatea realizării la profil de autostradă obiectivul de investiție Pașcani – Suceava. Pentru sectorul de drum Suceava - Siret a rezultat profil de autostradă pe sectorul cuprins între Suceava și intersecția cu DN 2H și profil de drum expres pentru sectorul cuprins între DN 2H și punctul de trecere al frontierei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe ruta Pașcani – Suceava se va construi o autostradă până la intersecția cu DN 2H, spre Milișăuți.
 Vizualizări articol: 4572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pe ruta Pașcani – Suceava se va construi o autostradă până la intersecția cu DN 2H, spre Milișăuți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei