Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 135 (7747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Porsche încărcat cu țigări de contrabandă, oprit de polițiștii de frontieră cu banda de cuie

Vineri, 11 Iunie 2021 (15:54:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de frontieră suceveni au avut parte de o nouă acțiune de urmărire dificilă și riscantă, după un Porsche Cayenne încărcat cu țigări, șoferul fugar, care a ignorat semnele de oprire, fiind oprit după ce a fost folosit dispozitivul anti-pneu (banda de cuie aruncată în fața mașinii).

În dimineața zilei de joi, polițiști de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, alături de colegii de la Sectorul de Poliție de Frontieră Brodina, au acționat în trafic, identificând, la Laura - Vicovu de Sus, un autoturism marca Porsche Cayenne, despre care se dețineau date că transportă țigări din contrabandă.

Așa cum se întâmplă aproape întotdeauna în cazurile de acest gen, șoferul și-a mărit viteza de deplasare, pornindu-se în urmărirea acestuia. Polițiștii aveau însă deja un plan, iar un alt echipaj a așteptat mașina și a folosit dispozitivul anti-pneu. 

Autoturismula intrat în plin în dispozitivul pregătit de poliţiştii de frontieră, șoferul reușind să vireze în curtea unui imobil, unde a abandonat mașina și a fugit printre locuinţele din apropiere. Și în acest caz, șoferul a reușit să fugă.

Mașina, încărcată cu colete de țigări, a fost ridicată, iar în urma inventarierii baxurilor a rezultat că transporta 15.440 pachete de țigări, în valoare de aproximativ 180.000 de lei. Autoturismul marca Porsche Cayenne, evaluat la 62.500 de lei, a fost indisponibilizat de polițiștii de frontieră. Așa cum se întâmplă în toate cazurile de acest gen s-a constatat ca numărul de înmatriculare al autoturismului este fals.

”În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, precum și în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale”, a transmis Poliția de Frontieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Porsche încărcat cu țigări de contrabandă, oprit de polițiștii de frontieră cu banda de cuie.
 Vizualizări articol: 1795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porsche încărcat cu țigări de contrabandă, oprit de polițiștii de frontieră cu banda de cuie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei