Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 135 (7747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Aproape favoritele și ultrafavoriții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Astăzi începe primul Campionatul European de fotbal de an impar. După cum știți, suntem și noi ”co-host”, adică facem oficiul de gazdă, dar numai pentru o parte din oaspeți. Pentru noi, este o petrecere la care nu ne distrăm, veghem să o facă alții. Dar până se va încinge treaba, vă mai țin oleacă ocupați cu tenisul de la Roland Garros. 

Irina Begu, aproape pe nesimțite, s-a strecurat în semifinalele de dublu, alături de Podoroska, o argentiniancă prin adopție. Astăzi va încerca să pătrundă acolo unde n-a mai fost, adică într-o finală de GS, iar misiunea va fi una cât se poate de dificilă, fiindcă una dintre adversare este Swiatek, adică exact campioana en titre, încă, de la simplu, dornică să compenseze proaspăta și surprinzătoarea eliminare din sferturi. Astfel, dacă privim tabloul semifinalistelor la simplu, constatăm că avem favoritele #17 și #31, adică Sakkari și Pavlyucenkova, plus alte două jucătoare fără statut de favorite, Zidanșek și Krejcikova (între timp, au rămas să-și dispute trofeul cele cu sufixul ”ova”)! În schimb, la masculin, avem Top 10 peste tot. Djokovic și Nadal au ajuns la întâlnirea mult așteptată, lăsând câte un set în urmă, probabil pentru a părea mai umani. Mai puțin umană descărcarea nervoasă a lui Nole la finalul meciului cu Berrettini... Dincolo, lui Zverev i s-a alăturat Tsitsipas, care a pus diagnosticul exact pentru jocul pe zgură al lui Medvedev: bun, dar nu suficient de bun. Rusul a fost argățos în schimburi, apoi a rămas argățos în sine fiindcă vedea cum pierde, puțin câte puțin. În porțiunea de mijloc a meciului, Medvedev a pornit o serie de scurte diabolice cu care în mod normal ar fi bulversat orice adversar. La un moment dat, Tsitsipas a încercat să-i întoarcă ”favorurile”, dar Medvedev ajungea și făcea punctul de oricare parte a scurtei s-ar fi aflat! Meritul grecului e că a fost de un calm neînduplecat, iar dacă va trece și de Zverev, se va bate parte în parte în finală cu oricare dintre corifei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape favoritele și ultrafavoriții.
 Vizualizări articol: 1070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aproape favoritele și ultrafavoriții5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei