Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 135 (7747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Strângere de fonduri pentru terapia copiilor cu dizabilități

Horia Brenciu și HB Orchestra în concert la Suceava, la un eveniment caritabil desfășurat la Eden Garden

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai muzicii din România, Horia Brenciu, este prezent vineri, la Suceava, împreună cu HB Orchestra, în cadrul unui eveniment caritabil care se desfășoară începând cu ora 18.00, la Eden Garden.

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru costurile cu terapia copiilor cu dizabilități, a celor cu autism şi sindrom Down, fiind organizat de Școala de Etichetă și Bune maniere, Asociația O viață altfel, Asociația SEVA, Asociația Mamele Citesc și Asociația IDEVA.

Tema evenimentului este „Chapeau féminité!”. Organizatorii amintesc că francezii spun „Chapeau bas” sau ”Chapeau”, adică ”Jos pălăria!”. Este o expresie, figurată, a unui gest spontan care se poate traduce verbal astfel: „Toată admirația!”. „Vrem să transmitem toată admirația noastră tuturor mamelor care au copii cu dizabilități! Femei puternice, pentru că au fost nevoite să devină astfel, pentru copii! Vrem să le aducem acestor mame o rază de speranță, bucuria de a simți că nu sunt singure, că există o comunitate de oameni de omenie care sunt gata să le ajute, să le susțină efortul permanent, lupta de fiecare zi pentru un cât mai bine posibil al copiilor dumnealor”, a transmis echipa de organizare a acţiunii caritabile.

Evenimentul va debuta cu o prezentare de pălării, voalete și flori de mătase - creații ale Gabrielei Arion, care vine de la Deva cu peste 80 de creații deosebite, pentru doamnele sucevene.

Marea surpriză a serii va fi concertul susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra.

În pauza dintre prezentare și concert, publicul va putea savura gustări rafinate și degusta vinuri delicate.

Se poate participa la eveniment doar pe bază de invitație. Invitația se obține după înregistrarea prealabilă, într-un formular google forms, iar rezervarea locului este asigurată odată cu depunerea în cont bancar a donației de minimum 200 de lei. Donațiile se pot face și direct la eveniment, la intrare.

Evenimentul impune un dress code: ținute elegante de seară, cu sacou în cazul domnilor și rochii elegante de seară doamnele. „Acest dress code neapărat va fi însoțit de empatie, de bunătate, de dorința de a dărui, de a ajuta. Bunătatea este regina eleganței și rafinamentului”, au completat organizatorii. Link formular de înregistrare:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScN03djVpdLgMWgsG2nDOr81t18Y4M4RIwgwy2DrWLM1hEqaw/viewform

Pentru detalii, sunați la 0740 067 208 sau la 0755 279 999. Evenimentul se desfășoară în aer liber, cu respectarea tuturor prevederilor legale privind distanțarea, purtarea măștii și conform cu toate cerințele impuse participării la un astfel de eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Horia Brenciu și HB Orchestra în concert la Suceava, la un eveniment caritabil desfășurat la Eden Garden.
 Vizualizări articol: 1193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Horia Brenciu și HB Orchestra în concert la Suceava, la un eveniment caritabil desfășurat la Eden Garden1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei