Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 135 (7747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doi tineri care au încercat să violeze o fată de 16 ani în mașină și-au aflat pedepsele

Vineri, 11 Iunie 2021 (15:29:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, unul în vârstă de 24 de ani și celălalt de 17 ani, ambii din municipiul Suceava, și-au aflat pedepsele în dosarul de tentativă de viol în care sunt arestați din luna ianuarie a acestui an.

Conform sentinței Judecătoriei Suceava, cel considerat autor principal, pus sub acuzare și pentru tâlhărirea fetei, are de executat 3 ani și 11 luni de închisoare, în timp ce coautorul minor la data faptei ar mai avea puțin de stat după gratii, dacă sentința va rămâne în această formă.

 

·        Au ieșit la plimbare cu fata, au mers prin baruri, și au crezut că se poate mai mult

Marius Titianu, în vârstă de 24 de ani, și Ion-Ștefan Burcă, de 17 ani, au fost trimiși în judecată și acuzați că au încercat să violeze o adolescentă în vârstă de 16 ani în timp ce o plimbau cu o mașină condusă de un prieten în vârstă de 18 ani. Totul s-a întâmplat în ziua de 19 ianuarie a.c., când cei trei tineri au convenit cu fata să o ia de acasă și să se plimbe. După ce au mers prin diferite baruri, pe drumul de întoarcere cei doi tineri care au fost ulterior arestați i-au cerut adolescentei să întrețină raporturi sexuale cu ei, în mașină, numai că aceasta i-a refuzat. Acest lucru nu le-a picat prea bine celor doi, fetei fiindu-i rupte hainele de pe ea și fiind agresată. Cu câțiva kilometri înainte de casă, adolescenta i-a cerut șoferului să oprească mașina, iar acesta s-a conformat. Fata a fugit pe un ogor mai mult dezbrăcată, iar mai apoi a ajuns la Spitalul Județean Suceava.

”Victima a fost examinată din punct de vedere medico-legal, având urme de violență care au pledat pentru comiterea unei tentative la infracțiunea de viol”, s-a stabilit în cadrul anchetei. 

Chiar dacă inițial a refuzat să povestească polițiștilor ce i s-a întâmplat, adolescenta a revenit și a povestit toată întâmplarea.

Anchetatorii au solicitat trei mandate de percheziție și au descins la locuințele celor trei tineri cu care fata a plecat la plimbare în ziua de 19 ianuarie. După percheziții, suspecții au fost duși la audieri la sediul Poliției Șcheia, iar pentru doi dintre ei s-a luat decizia de a fi reținuți pentru 24 de ore, după care au fost arestați. S-a stabilit că al treilea, șoferul, nu a participat la comiterea faptei.

 

·        Pedepsele pe care le au de executat cei doi

Conform deciziei de vineri, 11 iunie, a Judecătoriei Suceava, care poate fi atacată cu apel, Marius Titianu a primit 3 ani și 2 luni de detenție pentru tentativă de viol și 2 ani și 3 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată.

În urma contopirii a rezultat că inculpatul Marius Titianu trebuie să execute pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 11 luni închisoare. Acestuia i se menține în continuare arestul preventiv.

Celălalt inculpat, Burcă, judecat doar pentru tentativă de viol, a primit măsura educativă a internării într-un centru educativ, pe o perioadă de 10 luni. Acesta s-a bucurat de clemență și pentru că încă era minor la data faptei. Totuși, arestul preventiv a fost prelungit, astfel că tânărul ar mai avea de executat în jur de cinci luni. Cei doi inculpați au mai fost obligați să plătească victimei daune de 15.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri care au încercat să violeze o fată de 16 ani în mașină și-au aflat pedepsele.
 Vizualizări articol: 1608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri care au încercat să violeze o fată de 16 ani în mașină și-au aflat pedepsele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei