Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 135 (7747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Paradă moto organizată la Gura Humorului de Asociația Ruskie Motoțiclistî

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Ruskie Motoțiclistî din România și Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă vor organiza, sâmbătă, 12 iunie, o paradă moto la Gura Humorului. Coordonatorul Ruskie Motoțiclistî din România, Andrian Fabian, a precizat că la parada auto sunt așteptați motocicliști din întreaga țară. Evenimentul urmează să înceapă la ora 10:00, când va avea loc întâlnirea motocicliștilor, la baza pârtiei Șoimul din parcul Ariniș, după care, de la ora 13:00 se va pleca în paradă către Mănăstirea Humorului și retur.

După paradă, participanții se vor întoarce în zona Ariniș şi va fi organizată o întâlnire între motocicliști, cu muzică și multă voie bună. „Organizăm această paradă moto pentru a aduce la cunoștința celorlalți participanți la trafic că noi motocicliștii suntem buni participanți la trafic și atenți cu ceilalți șoferi”, a spus Andrian Fabian. El a spus sâmbătă seara Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă va organiza o masă rotundă intitulată „România – Rusia în noi formate de cooperare”, la care va participa și un ministru consilier de la Ambasada Rusiei la București. „Prin această masă rotundă dorim să creăm punți de legătură între oamenii de afaceri din România, Bucovina și cei din Federația Rusă. Poate că industriașii, oamenii de afaceri din România au nevoie de materie primă din Rusia, sau să exporte acolo, dar și invers. De asemenea, vrem să creăm punți de legătură între oameni, pentru cei care vor să viziteze Rusia, sau pentru cei din această țară care vor să vină în vizită în România, în Bucovina”, a mai declarat Andrian Fabian.

Masa rotundă va începe la ora 20:00, la Hotelul BestWestern din Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paradă moto organizată la Gura Humorului de Asociația Ruskie Motoțiclistî.
 Vizualizări articol: 2183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Paradă moto organizată la Gura Humorului de Asociația Ruskie Motoțiclistî5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei