Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 135 (7747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

12 ani de închisoare pentru că a ștrangulat-o pe mama concubinei sale

Vineri, 11 Iunie 2021 (16:10:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat trimis în judecată sub acuzația că a omorât-o prin ștrangulare pe mama concubinei sale și-a aflat pedeapsa finală. Magistrații de la Curtea de Apel Suceava au menținut decizia Tribunalului Suceava, astfel că pedeapsa de 12 ani de închisoare a devenit definitivă și irevocabilă.    

Din cercetările derulate sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava rezultă că în intervalul 22-23 octombrie 2020 bărbatul s-a deplasat la locuința victimei, din Calafindești, unde a exercitat acte de violență gravă asupra acesteia, suprimându-i viața. Femeia în vârstă de 55 de ani a fost bătută, iar moartea s-a produs prin ștrangulare cu hainele cu care era îmbrăcată.   

Mihai Traian Gordin a fost principalul suspect încă de la bun început, dar ancheta a fost complicată. Suspectul nu a recunoscut nimic, nu au fost probe directe, astfel că s-au așteptat rezultatele unor probe ADN ridicate din casă. În aceste condiții, Gordin a fost reținut și arestat abia în cursul lunii ianuarie a acestui an.

La vremea respectivă s-a stabilit că moartea Rodicăi Olaru, în vârstă de 55 de ani, din comuna Calafindești, a fost violentă, determinată de o asfixie mecanică prin compresiune. Femeia a fost ștrangulată în locuința sa, iar celelalte leziuni din zona feței au arătat clar că au avut legătură cu moartea acesteia, victima luptându-se pentru viața ei cu agresorul. Femeia a fost găsită întinsă pe spate pe patul din locuința sa, având mai multe leziuni pe față, zgârieturi și excoriații.

După necropsie s-a stabilit că moartea a survenit în urma unei asfixieri mecanice prin comprimare în zona gâtului, femeia fiind sugrumată cel mai probabil cu un tricou sau cu o altă haină.

Un conflict acutizat în familie a dus la această crimă oribilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 12 ani de închisoare pentru că a ștrangulat-o pe mama concubinei sale.
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12 ani de închisoare pentru că a ștrangulat-o pe mama concubinei sale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei