Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 114 (7726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Un pacient cu Covid în spital la Siret, patru la Gura Humorului, șapte la Rădăuți și Câmpulung, pe 188 de locuri

Marţi, 18 Mai 2021 (13:58:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 300 de paturi din secțiile de boli infecțioase ale spitalelor din Suceava, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului și Siret sunt blocate pentru pacienții cu Covid-19, deși numărul cazurilor active din județ este de câteva săptămâni mai mic decât numărul de locuri alocate din spitale.

Marți dimineață, în județul Suceava erau 205 cazuri de Covid -19 în evoluție și 80 de pacienți cu Covid internați în spitale. În Spitalul de Boli Cronice Siret era un singur pacient pe cele 25 de locuri din sectorul Covid.

La Rădăuți, pe 84 de locuri erau 7 pacienți cu Covid, tot 7 fiind internați și la Câmpulung Moldovenesc, dar aici pe 35 de locuri. La Gura Humorului sunt 4 pacienți cu Covid, pe 44 de locuri, iar la Spitalul de Urgență Suceava sunt 47 de pacienți pe aproape 200 de locuri alocate pacienților cu Covid. Doar Spitalul Municipal Vatra Dornei are un grad de ocupare mai mare, cu 14 pacienți diagnosticați cu Covid-19 pe 27 de locuri.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 7 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 17 persoane declarate vindecate. În Spitalul de Urgență Suceava, din cei 47 de pacienți diagnosticați cu Covid-19, 15 prezintă forme severe și 11 au forme grave de boală și sunt internați în secția ATI. Cinci dintre aceștia sunt ventilați non-invaziv și cinci sunt intubați, ventilați invaziv.

Spitalul de Urgență Suceava dispune, la această dată, de 366 de paturi libere, din care 147 pentru pacienți Covid-19, 194 în sectorul non-Covid, 28 pentru zona tampon și 7 paturi la ATI Covid.

La această dată se află în carantină 2.537 de persoane, în creștere față de ultimele două zile. 345 de persoane au intrat în carantină în ultimele 24 de ore, din care 20 de persoane sunt contacți direcți ai unor persoane confirmate cu Covid, iar 325 au venit din țări cu risc de infectare ridicat.

În izolare se află 195 de persoane, din care 11 intrate în ultimele 24 de ore.     

Din cele 114 localități, 54 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 26 au câte un caz, 22 au sub cinci cazuri, 7 au sub zece cazuri, iar 5 au peste zece cazuri în evoluție. Incidența în municipiul Suceava este de 0,20 la mie, cu 32 de cazuri active, și a fost în scădere constantă în ultimele 7 zile. În perioada 5-18 mai indicele de pozitivare s-a menținut la 1 la sută, cu două vârfuri de 8 la sută pe 10 mai și 7 la sută pe 17 mai și două zile cu 2 la sută, pe 5 și 18 mai. Trei localități din județ, Dorna Arini, Fântâna Mare și Panaci, rămân în zona galbenă și una, Șaru Dornei, în zona roșie a incidenței.

Numărul de persoane vaccinate la nivelul județului Suceava este de 74.615, din care 60.850 persoane cu rapel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pacient cu Covid în spital la Siret, patru la Gura Humorului, șapte la Rădăuți și Câmpulung, pe 188 de locuri.
 Vizualizări articol: 2564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un pacient cu Covid în spital la Siret, patru la Gura Humorului, șapte la Rădăuți și Câmpulung, pe 188 de locuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei