Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 114 (7726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Relaxare și nu prea

Amenzi date de polițiști la o nuntă, un botez și o petrecere în patru inși

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiști suceveni nu par să fi ținut cont prea mult de relaxarea restricțiilor legate de limitarea răspândirii Covid-19, dând amenzi, la finele săptămânii, pentru organizarea unei nunți, a unui botez și a unei petreceri la care participau patru bărbați. Conform prevederilor legale, evenimentele private sunt încă interzise, chiar dacă nu mai sunt restricții de noapte. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.15, polițiștii de la Secția Rurală Ipotești au fost sesizați de un bărbat din Ipotești cu privire la faptul că la locuința unui vecin sunt adunate mai multe persoane care ascultă muzică la volum ridicat.     

La adresă polițiștii au găsit un localnic și trei tineri din municipiul Suceava, care au declarat că participă la o zi onomastică. Polițiștii au considerat că evenimentul poate fi încadrat la petrecere și le-au aplicat celor patru amenzi de 13.500 de lei. Proprietarul casei a mai încasat și o amendă de 500 de lei, pentru deranjarea ordinii și liniștii publice. 

Duminică seară, o acțiune de control a avut loc și în municipiul Fălticeni, fiind verificate mai multe localuri. Astfel, la un restaurant pe terasă, avea loc o petrecere de căsătorie, la care participau 30 de persoane, adulţi şi copii. La sosirea forţelor de ordine, o parte din participanţi au părăsit localul. Administratorul localului a fost amendat cu 2.000 de lei, în timp ce organizatorul cu 500 de lei. Restul persoanelor au primit avertismente, în baza Legii 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei de Covid.

Tot duminică seară, la Zvoriștea, pe terasa unui restaurant, a fost întreruptă o petrecere de botez la care participau în jur de 40 de persoane. În acest caz, s-a aplicat o amendă de 3000 de lei, administratorului localului.

Polițiștii amintesc că sunt interzise în continuare evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise, dar și în spațiile deschise, cel puțin până la 1 iunie

”Deși actul normativ prevede unele măsuri de relaxare a interdicțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii SarsCov2, evenimentele private se preconizează a se desfășura în condițiile prevăzute de lege abia de la data de01 iunie 2021. Polițiștii le mulțumesc sucevenilor care au înțeles să respecte legea și au făcut ca județul nostru să înregistreze la acest moment una dintre cele mai scăzute rate de incidență la nivel național. A fost un efort comun al cetățenilor și al instituțiilor implicate. Facem apel pe această cale să respectăm în continuare legislația și să dăm dovadă de responsabilitate în aceste ultime zile de restricții pentru a grăbi deznodământul către siguranță, sănătate și normalitate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi date de polițiști la o nuntă, un botez și o petrecere în patru inși.
 Vizualizări articol: 1949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Amenzi date de polițiști la o nuntă, un botez și o petrecere în patru inși3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei