Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 114 (7726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Accident

O fetiță lovită de mașină la Mitocu Dragomirnei a murit la spital după câteva ore de agonie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiță în vârstă de nici 6 ani care a fost lovită de o mașină luni, în localitatea Mitocu Dragomirnei, a murit la Spitalul Județean Suceava după câteva ore de agonie. Micuța s-a stins din cauza multiplelor leziuni care i-au fost provocate în urma impactului violent. Medicii, atât cei de pe ambulanța SMURD, cât și cei de la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, s-au chinuit aproape 4 ore pentru a o menține în viață, dar toate eforturile s-au dovedit de prisos. Minora care se afla pe bicicletă a fost lovită puternic de o mașină, luni la amiază, în interiorul localității Mitocu Dragomirnei. Sub mașina care a provocat accidentul, în jurul orei 13.30, se puteau vedea florile de liliac pe care fetița le avea în mână, dar și un șlap cu care aceasta era încălțată. Medicii de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava au stabilit că avea o fractură la nivelul craniului, fracturi costale, contuzii pulmonare, hemo-pneumotorax. Leziunile la nivelul plămânilor erau grave, motiv pentru care medicii au fost rezervați de la bun început în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

În urma accidentului, și șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a suferit un atac de panică și a fost preluat de un alt echipaj SMURD care l-a transportat, de asemenea, la Spitalul Județean Suceava. La volanul autoturismului marca Seat Alhambra se afla Ionuț-Mihai Cherar, un localnic în vârstă de 31 de ani. Din motive care se vor stabili în cursul anchetei, șoferul a acroșat bicicleta pe care se afla fetița, iar aceasta a suferit răni grave. Trebuie spus că Ionuț-Mihai Cherar a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. La locul incidentului a fost trimisă și o autospecială de descarcerare, dar aceasta nu a intervenit, pentru că nu a mai fost cazul. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fetiță lovită de mașină la Mitocu Dragomirnei a murit la spital după câteva ore de agonie.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O fetiță lovită de mașină la Mitocu Dragomirnei a murit la spital după câteva ore de agonie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei