Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 114 (7726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tineri problemă

Autorul accidentului cu trei morți nu avea permis și era sub control judiciar, pentru trafic de droguri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei tineri morți în accidentul de sâmbătă noapte de la Poiana Stampei aveau probleme cu legea. Doi dintre ei, inclusiv șoferul, erau sub control judiciar. Mai mult, Ionuț Mihai Moldovan, în vârstă de 30 de ani, din municipiul

Cluj- Napoca, rezident la Bistrița, nu figura cu permis de conducere eliberat în România și nici în alte state.

Tânărul în vârstă de 30 de ani era sub control judiciar, cu interdicție de a părăsi localitatea unde își declarase domiciliul.

Cei trei tineri morți pe raza județului nostru se cazaseră sâmbătă la o pensiune din Pasul Tihuța, unde avusese loc o petrecere cu participare numeroasă. Duminică, după accident, în urma colaborării cu colegii din Vatra Dornei, polițiștii de la Bistrița au descins în locație și au dat amenzi.

Un alt aspect șocant, Ionuț Mihai Moldovan, tânărul care a condus mașina Maserati, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT după ce în mașina sa și a doi complici s-au găsit peste 17 kilograme de canabis și 354 grame de cocaină.   Acesta era judecat la Tribunalul Bistrița-Năsăud, pentru constituire de grup infracțional organizat, iar controlul judiciar îi fusese prelungit de nouă ori.

 

Multă inconștiență la volanul unui superbolid

Sâmbătă noapte, cei trei tineri s-au urcat în autoturismul Maserati de 400 de cai putere și au luat-o spre județul Suceava, cel mai probabil pentru a testa mașina. Au coborât Pasul Tihuța, au trecut de Poiana Stampei, iar după această localitate au întors.

La întoarcere, nu au mai ajuns prea departe.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.10, la Poiana Stampei, într-o curbă deosebit de periculoasă, în care șoferul a intrat cu viteză excesivă. După ce au trecut de porțiunea în linie dreaptă din Poiana Stampei, în curba deosebit de periculoasă la dreapta care urmează, mașina condusă cu cel puțin 150 de kilometri la oră a plonjat de pe carosabil, prin stânga, răsturnându-se de mai multe ori, la diferență de nivel față de carosabil. Cei trei tineri, prinși în centuri, nu au avut nici o șansă de supraviețuire. Impactul fatal a fost în momentul căderii mașinii, de la înălțime, pe cupolă. Mașina a fost distrusă în proporție de 90%, un indiciu clar al vitezei cu care conducea bărbatul în vârstă de 30 de ani.    

Pompieri militari de la Vatra Dornei, dar și de la Bistrița Năsăud au fost mobilizați la fața locului. Prima constatare șocantă a fost că în mașină sunt trei tineri, toți încarcerați și inconștienți. Victimele au fost extrase, s-au încercat manevre de resuscitare, dar toți cei trei tineri erau morți.

Este unul din accidentele cele mai tragice petrecute în județul nostru în ultimii ani, prin prisma triplei tragedii și a vârstei victimelor. 

 

Traficanți de droguri la nivel înalt

La sfârșitul lunii ianuarie 2019, procurorii DIICOT Bistrița-Năsăud au organizat o acțiune de prindere în flagrant la punctul de trecere al frontierei de la Vama Borș, vizați fiind un grup de cetățeni români asupra cărora existau suspiciuni rezonabile în ceea ce privește traficul de droguri.

În urma acestei acțiuni au fost reținuți patru indivizi, printre ei și Moldovan Ionuț Mihai, atunci de 28 de ani, cel care se afla sâmbătă noapte la volanul mașinii Maserati. Despre acesta și complicii săi sunt date că se alimentau cu droguri de mari risc direct din America de Sud, din Columbia.

 

Filmare cu Maserati, înainte de tragedie

Unul dintre tinerii care a murit în accident a postat un video cu câteva ore înainte de accident, în care apare și bolidul Maserati. Filmarea este făcută în parcarea pensiunii unde au fost cazați cei trei. Conform unor surse, în locație s-a adunat un grup numeros din lumea interlopă a drogurilor, cu mașini care mai de care mai scumpe.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul accidentului cu trei morți nu avea permis și era sub control judiciar, pentru trafic de droguri.
 Vizualizări articol: 1766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorul accidentului cu trei morți nu avea permis și era sub control judiciar, pentru trafic de droguri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei