Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 114 (7726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

50 de lei/kg de cireșe pe piața din Suceava

Marţi, 18 Mai 2021 (11:38:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Au apărut cireșele în piețele sucevene. Nu sunt cireșe de mai autohtone, pentru că vremea e un pic întârziată, ci cireșe aduse din Grecia. Prețul este ca de trufandale, mai exact 50 lei/kg. Dacă doriți să vă satisfaceți pofta puteți cumpăra și la bucată, respectiv 1 leu/cireașa. Comercianții de la Piața Mare spun că prețul a fost chiar și mai mare, de 80 lei/kg, dar între timp a scăzut un pic. ”Se vând, chiar și cu kilogramul, dar sunt oameni care iau de 5 lei sau de 10 lei. Pe scurt, sunt clienți”, a spus o femeie care avea la vânzare cireșe.

Dacă la cireșe prețul din piață era universal, pentru căpșuni se practicau tarife diferite. Cele mai scumpe căpșuni sunt 16 lei/kg și sunt de Satu Mare, în timp ce suratele lor din Grecia se vând cu 11 lei/kg. Am găsit căpșune și la 8 lei/kg. Explicația: sunt de ieri și nu sunt la fel de proaspete ca cele aduse azi.

Piața de legume și fructe, în special, este una foarte ridicată. Pe lângă produsele la care am făcut referire, am fotografiat și alte prețuri. Roșiile oltenești sau de Galați se vând cu 12 lei/kg, strugurii sunt 15 lei/kg, pepenele galben are prețul de 15 lei/kg, caisele, aduse tot din Grecia, se vând cu 10 lei/kg, în timp ce varza românească nouă are prețul de 5 lei/kg, iar ardeiul gras se comercializează cu 12 lei/kg. Bani să aveți, că produse găsiți pentru toate gusturile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 50 de lei/kg de cireșe pe piața din Suceava.
 Vizualizări articol: 3666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
50 de lei/kg de cireșe pe piața din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei