Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2020 - Anul XXV, nr. 297 (7602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Zeci de oameni s-au alăturat acțiunilor umanitare inițiate de voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni

Joi, 17 Decembrie 2020 (13:21:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de oameni s-au alăturat acțiunilor umanitare inițiate de voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), coordonați de pr. Justinian-Remus Cojocar. În ultimele luni, v-am prezentat acțiunile în care au fost implicați tinerii voluntari suceveni. Recent, ei au donat un aragaz și un computer unei familii necăjite cu 8 copii din Capu Câmpului. De asemenea, 4 copii orfani din Sfântu Ilie au fost ajutați de ATOS cu alimente, haine, încălțăminte, jucării și o tabletă.

Tinerii au vizitat și o familie necăjită de la Baia, căreia i-au dus alimente și pături. O altă familie nevoiașă din Stulpicani, care are 7 copii, a primit din partea voluntarilor o tabletă, un computer, un televizor, alimente, haine, încălțăminte, plapumă și pături, jucării.

De asemenea, trei familii numeroase și necăjite din Capu Câmpului au fost ajutate cu alimente, haine, încălțăminte, pături, perne, lenjerie și detergent. Tot la Stulpicani, voluntarii au ajuns și la o familie cu 4 copii orfani, care aveau nevoie de alimente, încălțăminte, haine, lenjerie, covoare și jucării. Toate acestea le-au primit, dar și multă dragoste din partea tinerilor voluntari. Alte două familii necăjite

din Pătrăuți au primit alimente, în prag de sărbători. O familie numeroasă și necăjită din Slătioara a primit alimente, covoare, haine, încălțăminte și jucării din partea voluntarilor ATOS.

Un pat dublu mare, alimente și lemne au ajuns și la o familie cu 6 copii din cartierul Ițcani - Suceava. O familie din Molid, a cărei bucătărie a fost afectată de un incendiu, a fost ajutată cu var și amorsă de către ATOS.

 

·       Spațiu de depozitare, oferit de Primăria municipiului Suceava

 

Bucuria cea mai mare, în prag de Crăciun, pentru voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) și pentru pr. Justinian-Remus Cojocar este că Primăria municipiului Suceava a înțeles cât de mare nevoie avea asociația de un depozit pentru ajutoarele care ajung, mai apoi, la săraci, și le-a oferit un spațiul lângă Piața Mare. Voluntarii suceveni fac fapte bune pe tot parcursul anului, nu numai de sărbători, așa că aveau nevoie ca de aer de un depozit unde să adune donațiile de la oamenii de bine, pe care apoi să le repartizeze familiilor nevoiașe din județ. „S-a împlinit dorința noastră lansată încă din luna iunie, de a avea un loc unde să depozităm pe perioade scurte alimentele, hainele, încălțămintea, jucăriile, mobila, electrocasnicele, lenjeriile, păturile, plăpumile, pernele etc. Activitatea noastră este permanentă, nu doar de Crăciun și de Paști. Mulțumim oamenilor de bine de la Primăria Suceava care au înțeles asta, care ne-au pus la dispoziție un spațiu lângă Piața Mare. E temporar, dar sperăm ca și în continuare să ne ajute cu un spațiu. Pentru noi este mai ușor, pentru că putem prelua de la oameni rapid ceea ce dăruiesc celor care sunt în lipsuri. Cinste tinerilor noștri voluntari care sunt alături de cei în nevoie. Trăim cu toții în partea asta minunată de țară. A dărui este o bucurie! Haideți să fim și mai fericiți dăruind și să-i facem și pe cei care sunt năpăstuiți și în necaz să simtă bucurie”, este mesajul părintelui Justinian-Remus Cojocar.

Vă oferim și contul bancar al ATOS, deschis la CEC Bank Suceava: RO24CECEB00030RON0709694, unde se pot face donații. Solicitările de ajutor vin de la oameni din tot județul, oameni lipsiți de orice speranță de mai bine, lipsiți chiar de speranța zilei de mâine. În ajutorul acestor oameni au sărit de fiecare dată voluntarii ATOS. Dar cât și-ar dori, ei nu pot să facă totul singuri. Au nevoie de oameni buni, generoși, alături de ei. Toți cei care doresc să ajute oamenii împovărați de greutăți, de lipsuri, într-o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea, pot să ia legătura cu tinerii din asociație pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/atos.suceava, dar pot să sune și la numărul de telefon 0740 310 047.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de oameni s-au alăturat acțiunilor umanitare inițiate de voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni.
 Vizualizări articol: 1508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de oameni s-au alăturat acțiunilor umanitare inițiate de voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei