Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2020 - Anul XXV, nr. 297 (7602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: „Este revoltător ca la 200 de morți de COVID pe zi, președintele să permită în continuare spectacolul grotesc al împărțirii puterii”

Joi, 17 Decembrie 2020 (18:17:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, a declarat că pe zi ce trece este tot mai clar că România are nevoie de un guvern instalat rapid, format din oameni competenți, specialiști, care să se bucure de o largă susținere parlamentară pentru a lua toate măsurile necesare gestionării acestei pandemii, dar și relansării economice. Ioan Stan consideră că un guvern de uniune națională, cu premier în persoana lui Alexandru Rafila, ar fi cea mai bună soluție pentru România.

Stan a precizat că ar fi fost firesc ca și președintele Iohannis să înțeleagă acest aspect și să pună punct acestei mascarade, să nu lase ca o criză politică să se suprapună peste cele două avute deja, sanitară și economică și să dea mandatul partidului care s-a situat pe primul loc în alegeri. „Dar orgoliul domniei sale este mult mai mare decât interesul pentru problemele reale ale țării. Astfel, acesta girează bătălia pe ciolan și a temporizat desemnarea premierului pentru a da posibilitatea noului CDR să se înțeleagă. Este clar că nu îi convine desemnarea premierului în persoana actualului ministru de finanțe Cîțu. Iar acest lucru nici nu e de mirare, având în vedere modul catastrofal în care acesta a gestionat finanțele tării, timp de doar un an de zile”, a declarat liderul PSD Suceava. El a adăugat că la fel de clar este și faptul că eventuala majoritate de dreapta ar fi una extrem de fragilă, iar președintelui Klaus Iohannis „nu îi convine nici acest lucru”. ”Din acest motiv caută să treneze lucrurile, pentru ca noul Guvern să corespundă întru totul dorințelor și ambițiilor sale. Dar asta cere timp, or România se cere guvernată acum, nu abia atunci când președintele Iohannis își satisface pofta de putere. Considerăm că este revoltător ca la 200 de morți de COVID pe zi, președintele să permită în continuare spectacolul grotesc al împărțirii puterii pe care partidele de dreapta nici măcar nu au câștigat-o”, a spus președintele PSD Suceava. El a subliniat faptul că România are nevoie de un guvern instalat cât mai rapid, care să ia măsuri urgente pentru combaterea epidemiei de Covid-19, care să ia de pe acum măsurile pentru a redeschide școlile după vacanța de sărbători, care să elaboreze proiecte pentru ca atunci când se va da drumul la finanțarea europeană acestea să fie deja pregătite. „Țara noastră nu mai are timp de prostiile lor, de jocurile lor politice. Atât românii, cât și virusul nu așteaptă ca ei să-și termine bătălia pe ciolan”, a spus Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: „Este revoltător ca la 200 de morți de COVID pe zi, președintele să permită în continuare spectacolul grotesc al împărțirii puterii”.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan: „Este revoltător ca la 200 de morți de COVID pe zi, președintele să permită în continuare spectacolul grotesc al împărțirii puterii”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei