Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2020 - Anul XXV, nr. 297 (7602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cum să alegeți o geacă de iarnă pentru tipul dvs. de corp

O haină bună de iarnă este o parte esențială a garderobei oricărui bărbat și poate fi cea mai mare investiție pe care o faceți într-un an, așa că ar trebui să fiți absolut sigur că alegeți stilul care va fi potrivit pentru scopul dvs.. Desigur, o haină nu trebuie doar să funcționeze bine, ci trebuie să și arate bine. După ce ați stabilit când și unde doriți să purtați haina, următorul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este forma corpului, pentru a vă asigura că îmbrăcămintea de exterior vă vine în cel mai măgulitor mod.

 

Nu contează dacă vă descrieți forma corpului ca măr, pară sau triunghi inversat. Este mult mai simplu să renunțăm la jargon și să încercați să găsiți cea mai potrivită geaca barbati pentru dvs. Începem cu câteva reguli simple de luat în considerare și apoi cu stilurile de haine pentru bărbați pentru orice tip de corp.

 

Gândiți-vă mai întâi la funcție

Alegerile pot părea descurajante, dar în realitate, regulile sunt simple. Gândiți-vă la funcție, țesătură și siluetă, atunci când vă gândiți la ce haină este cea mai potrivită pentru dvs.

Funcția este cea mai simplă, chiar dacă numai pentru că haina potrivită ar trebui să arate la fel de bine peste un costum ca și purtată cu o pereche de blugi, deși în realitate veți dori să decideți dacă vă gândiți în primul rând la afaceri sau la plăcere.

 

Alegeți materialul

După ce ați stabilit funcția, alegerea de țesătură, inclusiv culoare și model, va urma în mod natural. Deci, dacă doriți să fie impermeabil, s-ar putea să doriți să luați în considerare ceva mai ușor în greutate. Cașmirul este mai luxos, dar potențial mai puțin robust, iar dacă purtați haina cu un rucsac, curelele ar putea provoca urme pe umeri. Culorile mai închise, cum ar fi negru și bleumarin, sunt mai adaptabile. Cu cât stilul este mai formal, cu atât va funcționa mai bine în nuanțe conservatoare precum negru, bleumarin și gri. Dacă sunteți în căutare de ceva mai îndrăzneț, ar trebui să luați în considerare stilurile mai casual, cum ar fi o geacă de bărbați din fâș.

 

Luați în considerare silueta

În cele din urmă, siluetă. Vreți ca o haină să fie suficient de lungă pentru a vă acoperi confortabil fundul unui sacou sau costum, dar nu atât de lungă încât să arătați de parcă ați fi pe roți. Aveți tendința să vă umpleți buzunarele? Amintiți-vă că cheile libere și monezile pot crea, în timp, găuri în căptușeală. În cele din urmă, este posibil să căutați o haină slim fit, dar merită să aveți în vedere că, deoarece o geacă va fi purtată peste alte haine, probabil nu doriți ceva prea strâns. Veți purta haina în lunile mai reci, deci nu trebuie tăiată prea aproape de corp. S-ar putea să pară inconfortabilă, atunci când sunt adăugate straturi groase dedesubt.

 

Alegeți o piesă de investiție

La sfârșitul zilei, funcția unei haine nu este de a vă lăsa prins de fotografi pe stradă sau de a câștiga respectul prietenilor și cunoștințelor, ci de a vă menține în siguranță și protejat de vânturile reci ale iernii. Deci, atunci când luați în considerare ce haină să purtați, trebuie să alegeți tipuri de îmbrăcăminte exterioară care să reziste. Puține geci fac acest lucru mai bine și mai elegant decât o parka. Un palton din lână este cu siguranță o afirmație, dar este unul care nu arată niciun semn că va ieși din tendințe. Pentru longevitate, cel mai bine este să mergeți pe opțiunea clasică. Știm că sunt o mulțime de alegeri grozave în magazine. Dar, odată ce știți ce haine se potrivesc tipului dvs. de corp, vă recomandăm să luați în considerare investițiile în mai multe dintre ele.

 

Verificați lungimea manșonului hainei

Rețineți că hainele de pe raft nu se vor potrivi întotdeauna perfect, în special la mâneci. În mod ideal, acestea ar trebui să se încheie imediat după osul încheieturii, astfel încât să puteți vedea întreaga mână.

 

Stiluri de geaca de iarna pentru tipurile de corp

Paltonul cu un singur nasture

Acesta este cel mai simplu stil de haină și, prin urmare, cel mai ușor de purtat și potrivit pentru toate formele și înălțimile corpului. Din punct de vedere tehnic, un pardesiu ar trebui să se încheie sub genunchi, dar astfel de ghiduri sartoriale nu mai sunt strict menținute, deci căutați stiluri tăiate un centimetru sau doi deasupra genunchiului.

Din nou, în mod tradițional, un pardesiu bun ar trebui să fie într-o lână mai grea, ca Melton, dar dacă preferați o senzație mai ușoară, țesăturile precum cașmirul sau un merino fin pot fi extrem de confortabile, precum și foarte luxoase. Indiferent de material, evitați să mergeți cu ceva prea potrivit. Ar trebui să se simtă confortabil purtat peste cea mai groasă bluză sau jachetă. Dacă sunteți îngust în umeri, căutați revere mai subțiri.

 

Paltonul cu doi nasturi

Paltonul cu doi nasturi este cel mai formal design. La fel ca în cazul costumelor și al sacourilor, bărbații mai scunzi sunt deseori sfătuiți să evite acest stil, deoarece poate avea o tăietură mai largă și vă pot face să păreți mai scund. Din același motiv, vă poate face și să arătați mai lat în jurul mijlocului. Pentru a evita acest lucru, căutați întotdeauna haine bine croite, astfel încât reverele și umerii să vă echilibreze jumătatea superioară și să ofere corpului o siluetă măgulitoare în formă de V.

Trench-ul clasic este poate cel mai popular stil cu doi nasturi. Acest stil formal funcționează cel mai bine cu un costum și o cravată extravagantă din mătase. Rețineți, totuși, că, dacă preferați un costum cu doi nasturi, veți dubla straturile de țesătură din jurul mijlocului.

 

Paltonul lung

Paltoanele mai lungi, tăiate astfel încât să termine la mijlocul gambei, sunt din ce în ce mai populare datorită faptului că sunt măgulitoare și, desigur, vă țin de cald în timpul iernii. Funcționează deosebit de bine pe o siluetă mai subțire. Dacă sunteți înalt, haina lungă este o opțiune excelentă pentru tipul dvs. de corp.

Paltoanele lungi funcționează cel mai bine cu culori uni, într-o nuanță similară. Evitați pantalonii mai largi, deoarece aceștia vor atrage atenția asupra gleznelor.

 

Duffle

Haina duffle a fost concepută inițial ca îmbrăcăminte militară, în special marină, și își datorează popularitatea în rândul studenților din anii 1960. Este probabil cel mai obișnuit dintre stilurile de haine, cu glugă, buzunare cu petice și comutatoare din lemn atașate prin bucle din piele sau frânghie și care se termină de obicei chiar deasupra genunchiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să alegeți o geacă de iarnă pentru tipul dvs. de corp.
 Vizualizări articol: 1476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum să alegeți o geacă de iarnă pentru tipul dvs. de corp0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei