Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2020 - Anul XXV, nr. 244 (7549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

O tânără din Suceava ar putea reprezenta România la Miss Universe

Vineri, 16 Octombrie 2020 (19:15:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O suceveancă în vârstă de 22 de ani, care are ca atuuri nu doar frumusețea și inteligența, ci și puterea de muncă și voința de a reuși, se numără printre favoritele unei competiții cu renume mondial – Miss Universe.

Diana Nicoleta Pălimariu a ajuns în semifinala Miss Universe România și se numără printre favoritele publicului pentru finala competiției, care va avea loc în luna noiembrie și va putea fi urmărită atât la TV, cât și online, pe un canal de YouTube dedicat.

Competiția pentru un astfel de concurs este extrem de puternică, de la preselecții până la etapele finale, sute de fete frumoase, din toate regiunile țării, străduindu-se să convingă juriul că sunt alegerea potrivită.

Din sutele de participante de anul acesta, Diana Nicoleta Pălimariu a ajuns să se numere printre cele 30 de semifinaliste, după care, în etapa finală, vor rămâne doar 15 concurente. Ea este cea mai înaltă dintre toate, având 1,82 m.

“Este o competiție extrem de serioasă și bine organizată, care a ajuns acum la faza de bootcamp – participăm la ședințe foto, cursuri de înfrumusețare, învățăm cum să mergem și multe altele, care ne sunt utile nu doar în concurs. Din juriu face parte și Iulia Albu, care este extrem de critică și ne pune adeseori în dificultate”, spune Diana Nicoleta Pălimariu, care se află la a doua participare la această competiție, după ce la ediția din 2017 a ajuns în finală. Comparativ, multe dintre concurentele sale au un palmares bogat în astfel de competiții, inclusiv la nivel internațional, dar asta nu o descurajează deloc și speră din tot sufletul să reprezinte cu mândrie România la evenimentul mondial Miss Universe, care se va desfăşura, anul viitor, în Statele Unite ale Americii.

Chiar dacă a cochetat cu modellingul încă de pe băncile liceului, Diana Pălimariu s-a orientat spre un domeniu foarte dificil și neașteptat, am putea spune – finanțe.

După ce a absolvit Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, la clasa de matematică - informatică, promoţia 2016, iar la Bacalaureat a obţinut media 9,73, Diana a continuat să se specializeze în domeniul Finanțe – Bănci la Academia de Studii Economice din Bucureşti, unde a absolvit cu o medie foarte apropiată de 10.

În prezent urmează cursurile unui master de cercetare avansată în finanțe și lucrează în paralel, pentru a se întreține, tot în domeniul finanțelor, dar este interesată și de o carieră în televiziune, ca prezentatoare de știri, având și studii finalizate în acest domeniu.

“Mă pasionează călătoriile, simt ca așa mă dezvolt cel mai mult ca om, sunt o fire ambițioasă, altruistă, mă simt foarte bine când pot să îi ajut pe cei din jur, comunicativă și gata mereu de noi încercări”, se caracterizează Diana, care, în plus, iubește foarte mult animalele și adoră surprizele. Iar cea mai frumoasă surpriză ar fi, desigur, să devină reprezentanta României la Miss Universe, cu ajutorul celor care vor urmări competiția finală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără din Suceava ar putea reprezenta România la Miss Universe.
 Vizualizări articol: 7083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
O tânără din Suceava ar putea reprezenta România la Miss Universe3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei