Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2020 - Anul XXV, nr. 244 (7549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Duminică, 18 octombrie

Mesaje antitrafic afișate la avizierul parohiilor sucevene și slujbe de comemorare a victimelor traficului de persoane

Vineri, 16 Octombrie 2020 (09:05:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, duminică, 18 octombrie, tot clerul și cinul monahal din cuprinsul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților este îndemnat de Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, să desfășoare activități de informare și prevenire, precum și o slujbă de comemorare a victimelor.

Astfel, după cum a comunicat pr. Constantin Oprea, consilier cultural în cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, duminică se va afișa la avizierul (la intrarea în Biserică) fiecărei parohii un mesaj antitrafic sau se va realiza un spațiu special amenajat unde se va pune un mesaj antitrafic și o candelă aprinsă în memoria victimelor traficului de persoane. „După Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie se va săvârși un Trisaghion la care vor fi pomeniți toți cei uciși din cauza traficului de persoane. În cuvântul de învățătură se va evoca, de către predicator, importanța zilei de 18 octombrie, punându-se accent pe compasiunea față de victimele traficului de persoane, cât și îndemnul implicării societății civile asupra acestui flagel. Precizăm faptul că Biserica Ortodoxă susține demersurile pentru apărarea demnității umane în lupta cu efectele majore ale crizei morale actuale”, a transmis pr. Constantin Oprea.

Întrucât Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților este un partener foarte important pe plan local în lupta împotriva traficului de persoane, aspect întărit și prin semnarea protocolului de colaborare nr. 3555460 din 24 aprilie 2013 între Patriarhia Română și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, în data de 18 octombrie a.c., la fiecare unitate de cult, se va marca Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

Circulara cu acțiunile din ziua de 18 octombrie a ajuns în atenția tuturor unităților de cult: parohii, mănăstiri și schituri, ca urmare a adresei Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, înregistrată la Cancelaria Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesaje antitrafic afișate la avizierul parohiilor sucevene și slujbe de comemorare a victimelor traficului de persoane.
 Vizualizări articol: 1635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesaje antitrafic afișate la avizierul parohiilor sucevene și slujbe de comemorare a victimelor traficului de persoane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei