Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2020 - Anul XXV, nr. 244 (7549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gala Colosseum Tournament, de la Arad, îl are pe suceveanul Andrei Ostrovanu printre protagoniști

Vineri, 16 Octombrie 2020 (09:14:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Andrei Ostrovanu este unul dintre cei mai în vogă luptători de kick-boxing din România. Acesta va reveni în ring pe data de 23 octombrie, cu prilejul galei Colosseum Tournament, care va avea loc la Arad. Evenimentul va începe la ora 19.00 și va fi transmis în direct de postul de televiziune DigiSport. Ostrovanu, care a cucerit centura Colosseum Tournament a categoriei 71 de kilograme în urmă cu un an, la Oradea, va lupta de această dată la o categorie superioară, 75 de kilograme, urmând să îl înfrunte pe Flavius Boiciuc, un sportiv la fel de talentat. Alături de Ostrovanu, pe afișul galei de la Arad se regăsesc nume cunoscute iubitorilor sporturilor de contact din România, precum francezul Freddy Kemayo, Marius Munteanu, Eduard Gafencu sau Sebastian Cozmâncă.

Invitatul special al evenimentului este „Semmy” Schilt (46 ani), fost campion Glory Heavyweight Grand Slam și cvadruplu campion K-1 World Grand Prix. Olandezul este unicul luptător din istoria K-1 care a câștigat campionatul de trei ori consecutiv și împarte recordul cu celebrul Ernesto Hoost la cele mai multe Grand Prix-uri câștigate, cu patru la activ.

Andrei Ostrovanu (27 de ani) a disputat până acum 42 de meciuri la profesionişti, cu un istoric de 35 de victorii, şase înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroşan, cu care a reuşit să se evidenţieze pe plan naţional şi internaţional la nivel de amatori şi semiprofesionişti. În prezent, Ostrovanu se pregăteşte la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Florin Cardoș şi de preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Colosseum Tournament, de la Arad, îl are pe suceveanul Andrei Ostrovanu printre protagoniști.
 Vizualizări articol: 1468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gala Colosseum Tournament, de la Arad, îl are pe suceveanul Andrei Ostrovanu printre protagoniști5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei