Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2020 - Anul XXV, nr. 244 (7549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Un nume greu al DHL Europa, președinte onorific la echipa de rugby din Gura Humorului

Vineri, 16 Octombrie 2020 (13:38:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de rugby din Gura Humorului are onoarea de a-l avea alături, din postura de președinte de onoare, pe Daniel Kearvell, fostul director general al DHL Express Romania, recent promovat in funcția de Vice President Pricing DHL Europe. Britanicul care a locuit în România timp de 8 ani s-a declarat onorat de postură și a promis să rămână mai departe alături de rugbiul humorean la modul concret.

Gabriela Popescu, fondatoarea Te Aud România şi președintele clubului de rugby, a declarat: ”Cineva numea recent RC Gura Humorului drept cea mai frumoasă și cinstită poveste sportivă din ultimii ani din județul Suceava. Unul din motivele principale pentru care se întâmplă lucruri minunate în rugby-ul humorean este Daniel Kearvell. Acesta a fost alături de noi atât în cadrul programelor de juniori, cât și în dezvoltarea echipei de seniori locală. Domnul Kearvell este un aprig susținător al rugby-ului, dar și un iubitor al Bucovinei în același timp. Îi suntem recunoscători pentru expertiza, contribuția şi energia dedicate în acest sens. Numirea sa ca președinte de Onoare al Rugby Club Gura Humorului vine ca un pas firesc în dezvoltarea acestui club. Faptul că acesta a acceptat să rămână implicat în povestea rugbistică de la Gura Humorului chiar și după plecarea sa din Romania ne determină să muncim și mai mult pe viitor pentru a aduce o contribuție valoroasă în dezvoltarea rugby-ului românesc”.

Orașul Gura Humorului a avut echipă de rugby de seniori în perioada 1969-1980, care a promovat în primul eșalon în 1975 și a fost printre cele mai bune echipe din țară. Din 2018, rugby-ul humorean la nivel de seniori a fost reînviat, cu un mix între jucători cu experiență, campioni ai Diviziei Naționale cu CSM Bucovina Suceava și tineri care au terminat junioratul la Gura Humorului.  Scopul principal al echipei este de a le da șansa tinerilor de a face pasul la seniori.  

Daniel Kearvell a transmis și el un mesaj de susținere: “Mă simt onorat și încântat să accept poziția de Președinte Onorific al Rugby Club Gura Humorului. Sunt foarte entuziast să ajut la dezvoltarea rugbiului humorean, în mod particular să sprijin dezvoltarea tinerelor talente ale orașului, pentru ca aceștia să își atingă pe deplin potențialul atât pe terenul de rugby cât și în afara acestuia”.

Daniel Kearvell este britanic și a locuit în România opt ani. A fost și el jucător de rugby în Marea Britanie, descoperind acest sport la vârsta de 4 ani.

Rugby Club Gura Humorului este unul din puţinele cluburi de rugby private din România, avându-i drept sponsori principali pe DHL Express Romania şi BCR.

Echipa de seniori de la Gura Humorului a revenit la antrenamente și se pregătește pentru trei meciuri oficiale, cu care va încheia, într-o formulă restrânsă, sezonul 2019-2020 al Diviziei Naționale de Rugby, al doilea eșalon valoric al rugbiului românesc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nume greu al DHL Europa, președinte onorific la echipa de rugby din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un nume greu al DHL Europa, președinte onorific la echipa de rugby din Gura Humorului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei