Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2020 - Anul XXV, nr. 244 (7549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intervenție pentru salvarea unui șofer răsturnat cu mașina pe un drum de munte, într-un sat izolat

Vineri, 16 Octombrie 2020 (13:55:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii militari suceveni au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, aproape de miezul nopții, pentru a salva un șofer implicat într-un accident rutier pe raza satului Cununschi, comuna Brodina. Cel care a sunat la 112 a fost chiar șoferul.

Poliția orașului Vicovu de Sus a înregistrat apelul de urgență la ora 23.35. Un bărbat de 51 de ani, cu domiciliul în Galați, a sunat la 112 și a anunțat că s-a răsturnat cu un autoturism de teren în zona Cununschi ce aparține comunei Brodina și a rămas încarcerat.

Polițiști, dar și pompieri militari s-au deplasat spre locul accidentului.

Pentru a ajunge la locul accidentului, care era inaccesibil autospecialelor pompierilor, s-a apelat la sprijinul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina. Polițiștii de frontieră, cu un vehicul de teren, au transportat pompierii și accesoriile aferente până la mașina răsturnată, pe o distanță de aproximativ 5 kilometri.

Șoferul a fost găsit blocat în mașină, dar conștient și cooperant. El a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost transportat până la ambulanța SMURD.

Din primele cercetări și din declarația verbală a conducătorului auto a rezultat faptul, în jurul orei 23,30, în timp ce se deplasa la volanul autoutilitarei marca Toyota pe un drum amenajat pe terenul cu fânețe ce aparține unui localnic, nu a observat drumul, a urcat o pantă, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina răsturnându-se pe o parte.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuți, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, având un traumatism de coloană cervicală.

Polițiștii au constatat că bărbatul era băut, având o concentrație de 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a refuzat recoltarea de probe biologice.

Polițiștii urmau să ceară lămuriri de la Primăria comunei Brodina, pentru a stabili dacă locul în care a avut loc accidentul este încadrat ca drum public. În funcție de acest aspect, bărbatul se va alegere sau nu cu dosar penal. 

Din centrul Brodinei şi până la Cununschi sunt 15 km de drum de munte, foarte greu accesibil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intervenție pentru salvarea unui șofer răsturnat cu mașina pe un drum de munte, într-un sat izolat.
 Vizualizări articol: 2099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intervenție pentru salvarea unui șofer răsturnat cu mașina pe un drum de munte, într-un sat izolat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei