Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2020 - Anul XXV, nr. 209 (7514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur: Aștept deschiderea Spitalului Fălticeni, la care lucrările au durat cât toate mandatele de parlamentar ale lui Ioan Stan

Sâmbătă, 5 Septembrie 2020 (14:19:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că actualul Guvern PNL a alocat fonduri pentru achiziția aparaturii și echipamentelor necesare deschiderii noului spital din Fălticeni. Mai mult, Gheorghe Flutur a spus că așteptă moment deschiderii acestei unități spitalicești, mai ales că lucrările la acest spital au durat cât toate mandatele adunate de parlamentar ale lui Ioan Stan, cel care este parlamentarul pe zona Fălticeni.

Flutur a explicat că din cele 20 de milioane de lei necesare Spitalului Fălticeni, aflat în subordinea Primăriei Fălticeni, Guvernul PNL a alocat deja 15 milioane de lei.

„Durează foarte mult punerea în funcțiune și aștept ziua deschiderii. Cel puțin, în urma investiției susținute de mai multe guverne, Fălticeni va avea un spital nou și modern, dar în urma mandatelor de parlamentar ale domnului Ioan Stan nu rămâne nimic. Important este că, de când a venit Guvernul liberal la conducere, în județul Suceava sunt investiții în toate localitățile indiferent de culoarea politică a primarilor, ceea ce îi dă fiori reci președintelui PSD Suceava. Iar după alegerile din 27 septembrie vom vedea dacă Ioan Stan va fi apreciat de conducerea partidului pentru ceea ce a realizat în județ și dacă va mai avea susținerea necesară pentru o candidatură”, a precizat Gheorghe Flutur. El i-a transmis lui Ioan Stan că așteaptă cu nerăbdare alegerile parlamentare, „dacă veți mai fi pus pe listă”, pentru a-l întreba răspicat pe acesta, „cu subiect și predicat”, ce a făcut pentru aceste județ.

„După ce în anul 2008, când PSD avea monopol total asupra județului Suceava, anul pe care n-o să-l uitați după ce v-am bătut în alegeri, acum nu reușește să depună liste cu candidați la alegerile locale în toate localitățile din județ ceea ce spune multe despre unde a fost dus acest partid ca urmare a modului în care este condus”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur: Aștept deschiderea Spitalului Fălticeni, la care lucrările au durat cât toate mandatele de parlamentar ale lui Ioan Stan.
 Vizualizări articol: 1607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur: Aștept deschiderea Spitalului Fălticeni, la care lucrările au durat cât toate mandatele de parlamentar ale lui Ioan Stan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei