Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2020 - Anul XXV, nr. 209 (7514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cele mai multe localități din județ sunt în scenariul verde al infectării cu Covid-19

Duminică, 6 Septembrie 2020 (13:34:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incidența cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus în județul Suceava este de 0.58 la mia de locuitori. Duminică, din cele 114 de unități administrativ teritoriale, 97 sunt încadrate în scenariul verde, având o incidență de infectare de sub 1 la mia de locuitori si 17 localități sunt încadrate în scenariul galben, având o incidență a cazurilor de infectare de peste 1 la mia de locuitori.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 38 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 22 au câte un caz în evoluție, 33 au sub cinci cazuri în evoluție, 11 au sub zece cazuri în evoluție iar 10 au peste zece cazuri în evoluție.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava a comunicat duminică faptul că la ora 9.00 erau 4.549 de persoane declarate vindecate de SARS-CoV2. În ceea ce privește persoanele intérnate, cele mai multe sunt în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, mai exact 504. Pacienți care sunt sub tratament pentru noul coronavirus erau 156, în timp ce alte 87 persoane se aflau în zona tampon și 223 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 156 pacienți diagnosticați Covid- 19, 117 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 29 forme ușoare, iar 10 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care doi sunt ventilați mecanic.

În ceea ce privește Spitalul Municipal Rădăuți, duminică era internați un număr de 86 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Numărul total de persoane testate până acum în județul Suceava este de 45.768 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 291 persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai multe localități din județ sunt în scenariul verde al infectării cu Covid-19.
 Vizualizări articol: 1375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai multe localități din județ sunt în scenariul verde al infectării cu Covid-190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei