Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2020 - Anul XXV, nr. 209 (7514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Să vezi și să nu crezi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că nu sunt eu singurul care să-și fi creat niște reflexe mentale aicăror parametri nu sunt întotdeauna corecți. Dacă vi se pare cripticăexprimarea, detaliez: bunăoară, te uiți pe programul meciurilor de la U.S. Open, mai mult de curiozitate decât din interes, fiindcă dacă nu joacă Simona, atunci e clar că nu prea mai are rost să sperăm la mari performanțe românești. Apoi, când dăm de vreun nume de româncă, ne uităm și cu cine joacă și cel mai adesea ne reorientăm, fiindcă n-are sens să ne enervăm, suferind pentru neputința acesteia. Până la un punct, lucrurile au funcționat în direcția asta și la ediția de pandemie a turneului american, ultima care s-a încadrat în tipar fiind Patricia Tig, distrusă alaltăieri fără replică de croata Vekic, care i-a administrat un 6-2, 6-1 la care n-ai ce să mai comentezi. Imediat după asta a intrat în arenă Sorana Cîrstea,care urma să o întâlnească pe Johanna Konta, o străveche "prietenă" a jucătoarelor noastre, și care în acest  moment se afla pe locul 10 mondial, ba mai era și a 9-a favorită pe tabloul U.S. Open, ceea ce te făcea să te gândești doar la durata meciului, nu și la numele câștigătoarei. Iar începutul a fost exact cum îl bănuisem: Konta a câștigat cu 6-2 primul set, și începusem să mă gândesc că se va repeta povestea lui Tig. Aproape inexplicabil, Sorana s-a agățat de Konta în setul următor, pe care l-a dus în tie-break... pe care l-a și câștigat cu 7-5, dându-ne în extremis speranțe. Dar ce a urmat în decisiv e de poveste, mai ales în partea finală, în care pe propriul serviciu Sorana a avut o revenire senzațională, întorcând de la 0-40 și câștigând game-ul și apoi setul, deci partida. Dacă își continuă parcursul extraordinar, pe Sorana o văd ajungând chiar în finală. Doamne ajută!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să vezi și să nu crezi.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Să vezi și să nu crezi4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei