Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2020 - Anul XXV, nr. 209 (7514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unul dintre motivele pentru care nu ne putem lua ochii de la Samsung Galaxy Tab S7+

Este posibil ca Galaxy Tab S7 să nu se fi remarcat imediat printre avalanșa Samsung de produse noi anunțate în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked de pe 5 august, dar după ce am avut șansa de a petrece de fapt ceva timp cu un Galaxy Tab S7 + și de a-l folosi timp de alte câteva ore, devine rapid un concurent pentrutitlul cel mai îmbunătățit nou gadget Samsung, în mare parte grație ecranului său incredibilde la care nu ne putem lua ochii.

Spre deosebire de Tab S7 standard, Tab S7+ are un ecran mai mare, de 12,4 inci care folosește un panou AMOLED în loc de LCD, iar rezultatele sunt uimitoare. Nu numai ecranul Samsung Galaxy Tab S7 + oferă acele culori bogate, saturate și luminozitate puternică pe care le așteptați de la un ecran OLED de top, pentru 2020, Samsung și-a extins specificațiile pentru a suporta o rată de reîmprospătare de 120Hz și o latență tactilă semnificativ mai scăzută, care se află la doar 9 ms, în scădere masivă față de latența de 40 ms pe Tab S6 de anul trecut. Aceasta face ca Galaxy Tab S7+ să fie la același nivel cu cel mai important model Apple – iPad Pro 12.9”, cu excepția faptului că Tab S7 + produce culori și mai vii și costă cu 150 USD mai puțin (850 USD față de 1.000 USD).

Într-o lume în care oamenii sunt înconjurați de ecrane, este ușor să uitați cât de important poate fi să ai un afișaj superb. Ecranul unui Samsung Galaxy Tab S7+ nu este doar ceea ce privești, ci și modul principal în care interacționezi cu dispozitivul (chiar și pe un dispozitiv hibrid care poate fi asociat cu o tastatură), deci dacă se permite o analogie cu mașina, asta înseamnă că ecranul Samsung Galaxy Tab S7+ este echivalent atât cu parbrizul unei mașini, cu volanul său, cât și cu anvelopele sale. Este aproape tot ceea ce nu este procesorul sau alte componente, cum ar fi memoria RAM și stocarea și este un motiv imens pentru care Tab S7+ se simte ca un salt atât de important în comparație cu cele două tablete anterioare ale companiei.

Aceste culori incredibile te imploră doar să ridici tableta și să faci ceva, orice face ca acești pixeli să se miște și să utilizeze rata de reîmprospătare de 120Hz, deoarece este incredibil de satisfăcătoare. Chiar și a face ceva de genul parcurgerea fluxului Twitter este fascinant datorită mișcării foarte line, indiferent de cât de multe lucruri bune sau rele sunt publicate în acest momentpe această rețea socială.

Și atunci când folosești stiloul Tab S7 +, lucrurile se îmbunătățesc și mai mult, deoarece rata de actualizare îmbunătățită, combinată cu latența de mai mică înseamnă că notițele și desenele sunt chiar mai precise, în timp ce mișcarea S Pen pe ecran reușește să arate și mai fluid.

Afișajul Tab S7 + este una dintre acele specificații pentru care începi să cauți motive pentru a le folosi. Sincer, după ce ai utilizat tableta timp de câteva minute, descoperi că e un pic păcat că lui Samsung i-a luat atât de mult timp pentru a realiza un ecran ca acesta, deoarece, fiind cel mai mare producător mondial de afișaje mobile de înaltă calitate, acesta este genul de lucruri pe care Samsung ar trebui să le folosească pentru a-și domina competiția. Ei bine, nu știu cât de mult se aplică această idee, deoarece tableta Android Samsung este prima de acest gen cu un ecran AMOLED de 120Hzși, în acest moment, nu are un rival comparabil în universul Android.

Aceasta tableta Samsung Galaxy Tab S7+ de la eMag are, de asemenea, câteva ciudățenii, cum ar fi imposibilitatea de a face clic dreapta folosind accesoriul tastaturii Samsung, ci doar în modul tabletă. Dacă vrei să faci clic dreapta, se pare că singurul mod de a face acest lucru este să activezi modul DeX, care este un pic ciudat și, din această cauză, am sfârșit păstrând Tab S7 + în modul DeX tot timpul.

Dar poate că adevărata critică a Tab S7 + este una care nu are cu adevărat de-a face cu construcția sau componentele sale, ci cu platforma sa. Atât de mulți oameni continuă să spună că Android nu este creat pentru productivitate așa cum este Windows 10 sau iPadOS (mai ales după actualizările recente) și, în anumite privințe, sunt corecte. Este o problemă pe care Google a ignorat-o de mult timp și care ar fi trebuit să fie abordată mai bine până acum. Cu toate acestea, deși DeX încă nu este perfect, rezolvă multe dintre aceste probleme, oferind în același timp utilizatorilor de multă vreme un sistem de operare de tip desktop, ușor de utilizat, fără a fi complet necunoscut.

Cu toate aceste minusuri, marele plus al lui Samsung Galaxy S7+ este ecranul. Nu există nimic altceva ca acesta pe orice altă tabletă - Android sau altele - și multe dintre punctele forte ale Tab S7 + provin din capacitatea Samsung de a profita la maximum de acest afișaj. În multe feluri, plata a 850 de dolari pentru acest ecran pare suprarealist și abia aștept să-l testez cu adevărat atunci când Tab S7 + va fi pus în vânzare în această toamnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul dintre motivele pentru care nu ne putem lua ochii de la Samsung Galaxy Tab S7+.
 Vizualizări articol: 1263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unul dintre motivele pentru care nu ne putem lua ochii de la Samsung Galaxy Tab S7+0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei