Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2020 - Anul XXV, nr. 209 (7514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur: Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, a fost un frânar pentru dezvoltarea județului

Sâmbătă, 5 Septembrie 2020 (14:11:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a transmis liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, că deși a fost „un frânar” pentru dezvoltarea județului Suceava va putea circula și el pe viitoarea autostradă Siret – Suceava – București. În replică la un comunicat transmis sâmbătă de Ioan Stan, Gheorghe Flutur a spus că liderul social democraților suceveni a vurt să arate cât este de viteaz exact în ziua în care președintele PSD Marcel Ciolacu tranzita județul Suceava pe la Fălticeni. „Am mari dubii că aceste comunicate sunt scrise de el sau de unii cărora li s-au promis locuri eligibile pe listele de parlamentare”, a precizat Flutur. El a spus că luni se va semna contractul pentru autostrada A7 care va face legătura Sucevei cu Bucureștiul. „E un lucru care se va întâmpla, iar domnul Stan este pe punctul de a face icter negru de ciudă. Nu fii trist Ioane! Vei putea circula și tu pe această autostradă în viitorii ani, dacă vei mai avea treabă pe la București, chiar dacă ai fost un frânar pentru județul Suceava. Dacă ai fi candidat în această campanie electorală m-aș fi străduit să-ți explic cum e cu autostrada și cu PTF Siret. Sucevenii, în schimb, știu foarte bine cum stau lucrurile și au înțeles perfect ceea ce urmează să fie realizat”, a declarat șeful administrației județene. El a adăugat că autostrada, ca orice proiect de infrastructură rutieră de anvergură care face legătura cu o țară vecină are nevoie și de un punct de trecere a frontierei. Flutur a precizat că pentru Autostrada A7 punctul de trecere a frontierei este la Siret.

„Pentru realizarea acestui punct de frontieră la Siret este nevoie de o consultare cu partea ucraineană pentru că se lucrează la proiectare. Specialiștii au considerat că este nevoie de o discuție cu partea ucraineană pentru a stabili toate detaliile legate de conectarea viitoarei autostrăzi la rețeaua de drumuri a Ucrainei prin punctul de trecere a frontierei de la Siret.

Reamintim că este în lucru un proiect de modernizare cu fonduri europene de 10 milioane de euro a PTF Siret. E un proiect deblocat de Guvernul PNL după ce timp de trei ani a fost stopat de guvernele PSD”, a afirmat Gheorghe Flutur. El i-a spus lui Ioan Stan că PSD a stopat acest proiect la fel cum a făcut cu toate celelalte proiecte importante pentru județul Suceava, cum ar fi centurile Suceava și Rădăuți, proiectul major de extindere și modernizare a rețelelor de apă și canalizare, pârtia de schi din Rarău, „dar și multe ale șicane făcute administrației județene liberale în timpul guvernării PSD”.

”Pentru ca județul Suceava să se poată dezvolta constant, sucevenii vor putea la aceste alegeri, și sunt convins că o vor face și vor transmite un semnal puternic trimițând PSD unde îi este locul astfel încât să nu mai poată bloca dezvoltarea județului Suceava și a țării”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur: Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, a fost un frânar pentru dezvoltarea județului.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur: Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, a fost un frânar pentru dezvoltarea județului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei