Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 aug 2020 - Anul XXV, nr. 200 (7505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Beat la volan, a oprit mașina în mijlocul drumului, uitând unde se află

Miercuri, 26 August 2020 (13:07:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce a condus autoturismul o bucată de drum, un bărbat mort de beat a uitat unde se află și a oprit autoturismul în mijlocul drumului. Un martor care a văzut ce se petrece a sunat la poliție, două patrule ajungând la fața locului pentru a face cercetări asupra șoferului inconștient.

Incidentul a fost semnalat Secției de Poliție Burdujeni marți seara, în jurul orei 21.50, când prin intermediul unui apel la 112 un bărbat anunța că o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice stă la volanul unui autoturism oprit în mijlocul drumului, pe strada Triajului din municipiul Suceava.

Două patrule din cadrul subunității de poliție s-au deplasat la fața locului, constatând că la volanul unui autoturism Mercedes Benz înmatriculat în Irlanda și oprit în mijlocul drumului se afla Augustin D., în vârstă de 42 de ani, din municipiul Suceava

Bărbatul aflat la volan mirosea a alcool, astfel că polițiștii l-au testat cu etilotestul, care a arătat o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru recoltarea unor probe care să arate adevărata valoare a alcoolemiei, bărbatul a fost transportat la spital, unde în prezența medicilor și a personalului sanitar a refuzat prelevarea  probelor biologice de sânge. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „refuzul de la prelevarea de mostre biologice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat la volan, a oprit mașina în mijlocul drumului, uitând unde se află.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat la volan, a oprit mașina în mijlocul drumului, uitând unde se află0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei