Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 aug 2020 - Anul XXV, nr. 200 (7505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alcool și violență

Soț violent, arestat preventiv după ce și-a agresat în mod repetat consoarta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consumul de alcool urmat de agresiuni repetate asupra soției sale, fără a ține cont de întocmirea mai multor dosare pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”, i-a adus unui bărbat de 45 de ani, din orașul Liteni, reținerea pentru 24 de ore în spatele gratiilor, urmată de arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Faptele de care este încriminat bărbatul s-au petrecut în ultimele săptămâni, la interval de câteva zile una de alta, de fiecare dată fiind vorba de violență asupra soției sale în vârstă de 43 de ani. În cursul dimineții de duminică, 23 august, după ora 09.30, Poliția orașului Liteni a fost sesizată printr-un apel de urgență la 112 de către femeia de 43 de ani că a fost agresată în mod repetat de soțul ei, Vasile Bocancea, în acea dimineață, precum și cu circa 8 zile în urmă, în ambele cazuri provocându-i-se leziuni care au necesitat pentru vindecare 3-5 zile îngrijiri medicale.

De această dată polițiștii au deschis un nou dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, iar duminică după-amiază procurorii au decis reținerea bărbatului pentru 24 de ore în spatele gratiilor, pentru comiterea a două infracțiuni de ”violență în familie”.

Din documentele de urmărire administrate în această cauză se desprinde faptul că Vasile Bocancea este un vechi consumator de alcool, provoacă dese scandaluri în locuința familiei, iar împotriva sa a fost emis în cursul anului 2018 un ordin de protecție provizoriu, după ce fusese formulată o plângere pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”. Între timp însă, după retragerea plângerilor împotriva lui, acesta s-a împăcat cu soția.

În după-amiaza zilei de 15 august, după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din apropierea locuinței, Vasile Bocancea a revenit acasă cu intenția de a mai lua niște bani și de a se întoarce la același bar. Când soția i-a reproșat acestuia consumul de alcool, el a devenit violent și a lovit-o.

Duminică dimineață, după ce a consumat alcool atât în ziua precedentă, cât și în cursul nopții și al dimineții, el și-a lovit din nou soția pentru faptul că nu-și găsea țigările, provocându-i acesteia mai multe echimoze, excoriații și tumefacție, care necesită pentru vindecare 3-5 zile îngrijiri medicale.

La expirarea reținerii în cursul zilei de luni, Vasile Bocancea a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, acesta primind un mandat de arest preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soț violent, arestat preventiv după ce și-a agresat în mod repetat consoarta.
 Vizualizări articol: 1167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soț violent, arestat preventiv după ce și-a agresat în mod repetat consoarta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei