Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2020 - Anul XXV, nr. 183 (7488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alexandru Băișanu candidează din partea Partidului Puterii Umaniste pentru Primăria Suceava

Joi, 6 August 2020 (12:19:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Partidului Organizației Județene Suceava a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), deputatul Alexandru Băișanu, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Alexandru Băișanu a spus că a luat decizia de a candida pentru Primăria Sucevei după ce a auzit o declarație de săptămâna trecută a actualului edil, Ion Lungu, care a afirmat că își dorește ca în viitorul mandat să asfalteze toate străzile de pământ care mai există în Suceava. „A fost o declarație îngrozitoare care pe mine m-a înspăimântat. Și atunci am spus că trebuie să candidez. Declarația lui Ion Lungu suna în felul următor. Mandatul acesta voi dori să asfaltez toate străzile și drumurile de pământ din municipiul Suceava, capitala Bucovinei. În 2020. După 16 ani în care ai fost primar al Sucevei tu vii să-mi spui mie și tinerilor că dezideratul tău în acest mandat este să pui asfalt pe drumurile de pământ”, a spus Alexandru Băișanu. Acesta consideră că este inacceptabil ca în anul 2020 să mai există drumuri de pământ într-un municipiu reședință de județ cum este Suceava. De asemenea, Băișanu a spus că din punctul său de vedere modernizarea Sucevei nu înseamnă „să pui trei pavele”. Liderul PPU (social-liberal) a subliniat faptul că din punctul său de vedere un primar trebuie să găsească identitatea economic și socială a unui oraș, să vadă ce perspective de dezvoltare sunt, să atragă fonduri europene și să sprijine înființarea de noi locuri de muncă. „Voi candida și am convingerea că îi voi acea alături pe toți cetățenii care se respectă, care vor să trăiască demn în orașul acesta. Voi candida cu tot simțul răspunderii de care pot da dovadă și cu toată implicarea mea pentru următorii pentru ani”, a spus Alexandru Băișanu.

Liderul PPU (social-liberal) Suceava l-a prezentat și pe viitorul candidat al acestui partid pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Alexandru Băișanu a spus că partidul pe care îl conduce va miza pentru această funcție pe omul de afaceri Ilie Humeniuc, originar din comuna Bălcăuți. „Avem un om care vine din mediul privat. Nu din mediul privat din Germania sau Italia, ci din România, din Suceava. Un om care timp de 30 de ani a lucrat pământul. Un om care nu are afaceri cu statul. Un om implicat, activ în viața comunității. Firmele pe care le conduce sunt primele din județul Suceava în ceea ce privește culturile de semințe, și cu o mare implicare la nivel național”, a precizat Băișanu.

La rândul său, Ilie Humeniuc a declarat că a decis să candideze pentru președinția CJ Suceava pentru „a ridica acest județ”, un județ care are nevoie de o infrastructură modernă și investitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băișanu candidează din partea Partidului Puterii Umaniste pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Alexandru Băișanu candidează din partea Partidului Puterii Umaniste pentru Primăria Suceava2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei