Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2020 - Anul XXV, nr. 183 (7488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Interlopul sucevean „Cimpa” a scăpat de pușcărie ca prin urechile acului

Joi, 6 August 2020 (16:46:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Cimpoiași, de 47 de ani, cunoscut în Suceava sub numele de ”Cimpa”, a scăpat de pușcărie pe ultima sută de metri. Condamnat de Judecătoria Suceava la 3 ani și 5 luni de închisoare cu executare, ”Cimpa” a atacat soluția la Curtea de Apel Suceava. Între timp, a dat-o la ”pace” cu victima, nimeni altul decât Albert Nenic, un cunoscut al lui ”Cimpa”. În aceste condiții, judecătorii au încetat procesul penal față de Cătălin Cimpoiași sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe și l-au achitat pentru infracțiunea de tulburarea liniștii și ordinii publice. În acest fel, condamnarea mai veche cu suspendare nu a mai fost reactivată, iar ”Cimpa” nu va mai ajunge la pușcărie.

Nici Romeo Matei, un alt inculpat în dosar nu va ajunge după gratii. Și în cazul său condamnarea mai veche nu a fost reactivată după ce Albert Nenic și-a retras plângerea, iar pentru infracțiunea de tulburarea liniștii și ordinii publice a fost achitat. Alexandru Cimpoiași, fiul lui ”Cimpa”, primise inițial 1 an și 1 lună de închisoare cu suspendare sub supraveghere, dar după retragerea plângerii a rămas curat din punct de vedere penal. O altă persoană care a fost trimisă în judecată în acest dosar a rămas cu soluția de la Judecătoria Suceava, de 1 an, 3 luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare cu suspendare sub supraveghere și asta pentru că nu a atacat soluția la Curtea de Apel Suceava.

Cei patru au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava pe 19 octombrie 2018, dar au fost eliberați după 24 de ore. Incidentul pentru care s-a ajuns la măsura reţinerii celor patru persoane s-a produs în noaptea de 6 spre 7 octombrie, în faţa unui club din centrul municipiului Suceava. Un bărbat în vârstă de 33 de ani, Albert Nenic, nimeni altul decât un cunoscut al celor care au participat la agresiune, a fost lovit de mai multe ori, iar ulterior a ajuns la spital.

În ciuda faptului că a fost bătut, individul a refuzat să depună în primă fază plângere pentru agresiune, dar chiar şi aşa poliţiştii au demarat o anchetă şi în final au dat şi de urma bătăuşilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interlopul sucevean „Cimpa” a scăpat de pușcărie ca prin urechile acului.
 Vizualizări articol: 6975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Interlopul sucevean „Cimpa” a scăpat de pușcărie ca prin urechile acului1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei