Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2020 - Anul XXV, nr. 183 (7488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fobal

Dolhasca s-a impus în urma loviturilor de departajare în primul meci de la baraj

Joi, 6 August 2020 (09:05:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Miercuri seară a avut loc runda a doua din cadrul barajelor pentru promovarea în Liga III-a, în această etapă debutând în competiție și campioana județului Suceava, Siretul Dolhasca. Cu începere de la ora 20.00, în nocturnă, pe stadionul Municipal din Vaslui, formația antrenată de Constantin Ferariu a dat piept cu Unirea Mircești, reprezentanta județului Iași. Așa cum era de așteptat, partida a fost una echilibrată. La capătul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal 1-1. Ieșenii au deschis scorul în debutul reprizei secunde printr-o execuție pretențioasă a lui Cătălin Scrab, reluare pe spate, din mijlocul suprafeței de pedeapsă. Gruparea din Dolhasca a restabilit echilibrul partidei în minutul 58, în urma unei execuții perfecte a lui Cezar Tofan, șut direct în vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri obținută de Sergiu Beclea. La finalul celor 90 de minute s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare, acolo unde sucevenii au avut nervii mai tari și s-au impus cu 4-2, Cezar Tofan, Adrian Caragea, Constantin Ferariu și Bogdan Ghiarasim fiind cei care au punctat pentru Siretul de la punctul cu var.

Echipa din Dolhasca a început meciul în alcătuirea: Angel Băiceanu - Constantin Grădinaru, Constantin Ferariu, Narcis Ciubotariu, Andrei Ciobanu, Sergiu Beclea, Cezar Tofan, Florin Sava, Bogdan Ghiarasim, Adrian Caragea, Alin Scutariu. Rezerve: Constantin Dumitru, Vlad Costan, Ciprian Moroșanu.

Pentru a fi sigură de promovarea în eșalonul al treilea, formația antrenată de Constantin Ferariu trebuie să se impună duminică, începând cu ora 17.30, în ultimul meci al barajului de la Vaslui, împotriva campioanei județului Neamț, Bradul Borca, o grupare deosebit de puternică, care a surclasat în jocul anterior pe Unirea Mircești, cu scorul de 8-1.

Conform hotărârii Comitetului de Urgență al FRF din 11 mai 2020, s-a decis să promoveze din Liga IV-a în Liga  a III-a, campionatul 2020/2021, 14 echipe câștigătoare ale mini-grupelor de baraj în trei dintre cele 42 de campioane județene declarate de AJF/AMFB.

Dacă o echipă situată pe locul 1 la finalul meciurilor mini-grupei din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Liga a III-a, sezonul 2020-2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa ­si­tuată pe locul 2 în mini-grupa res­pectivă.

În ultimele 17 sezoane, campioana județului Suceava a reușit să câștige barajul de accedere în Liga a III-a de nu mai puțin de 13 ori. Astfel, în perioada 2003-2019, echipele Şoimii Suceava (2003), Dorna Vatra Dornei (2004), Viitorul Liteni (2005), Juventus Fălticeni (2006), Rărau Câmpulung Moldovenesc (2007), Rapid CFR Suceava (2008), CS Gura Humorului (2009), Foresta Mălini (2010), Sporting Suceava (2011), Bucovina Frătăuții Noi (2012), Bucovina Pojorâta (2013), Bucovina Rădăuți (2017) și Şomuz Fălticeni (2018) au obținut pe rând promovarea în eșalonul al treilea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dolhasca s-a impus în urma loviturilor de departajare în primul meci de la baraj.
 Vizualizări articol: 1255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dolhasca s-a impus în urma loviturilor de departajare în primul meci de la baraj5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei