Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2020 - Anul XXV, nr. 183 (7488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Straja au fost stabilite măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii Covid-19

Joi, 6 August 2020 (15:47:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Straja au fost stabilite mai multe măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, după ce în această comuna s-a înregistrat o creștere a numărului de îmbolnăviri. Prefectul județului, Alexandru Moldovan, a declarat că la solicitare asa, primarul  din Straja a convocat miercuri Comitetul Local pentru Situații de Urgență, în ședință extraordinară, pentru a analiza oportunitatea dispunerii unor măsuri complementare de prevenire a răspândirii Covid-19. Alexandru Moldovan a spus că a solicitat acest lucru după ce în această comună  rata de infectări cu noul COvid-19 la mia de locuitori este de 3,05.

Moldovan a precizat că în urma analizei efectuate, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre prin care s-au luat o serie de măsuri de prevenire și limitare a răspândirii Covid- 19 pe raza comunei Straja, care se aplica începând de joi, 6 august 2020. Prima măsură este respectarea de către toate persoanele din Straja a tuturor măsurilor instituite la nivel național sau județean pentru prevenirea și limitarea răspândirii Covid- 19, precum și purtarea măștii de protecție, igiena mâinilor, distanțarea socială, respectarea regulilor privind participarea la evenimente sau la slujbe religioase. De asemenea, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție de către toate persoanele în Piața mixtă din Straja. Respectarea acestei măsuri va fi verificată de salariații primăriei Straja. Tot în această comune s-a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție la locul de muncă de către toți angajații agenților economici ce desfășoară activitate în spații închise, precum și de către persoanele care vizitează aceste spații sau care vizitează cabinetele medicale. Prefectul a mai declarat că zilnic, în comuna Straja se va face dezinfecția zonelor aglomerate, respectiv în piață, magazine, poștă, dispensar sau farmacii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Straja au fost stabilite măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii Covid-19.
 Vizualizări articol: 1927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
În Straja au fost stabilite măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii Covid-191.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei