Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2020 - Anul XXV, nr. 179 (7484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cușnir îl acuză pe Lungu de lipsă de respect față de suceveni

Duminică, 2 August 2020 (20:30:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD și candidatul acestui partid la Primăria Suceava, Dan Ioan Cușnir, îl acuză pe primarul PNL Ion Lungu de un comportament lipsit de respect față de cetățenii orașului, pe toată durata celor 16 ani petrecuți la cârma administrației locale.

Dan Ioan Cușnir a declarat că cetățenii Sucevei trăiesc de 16 ani „într-o nesfârșită așteptare”, cu speranța că într-o bună zi „orașul va recăpăta strălucirea de altădată” și că „amintirile lor se vor retrezi la viață”. „Oamenii acestui oraș își doresc progresul, fără a-i uita pe cei care au clădit Suceava purtând în ei o viziune a viitorului. Dar prin prisma a ceea ce se întâmplă zi de zi în acest oraș, prin modul în care primăria înțelege să acorde respectul cetățenilor, trăim o utopie nesfârșită. Primarul Ion Lungu nu pare că a înțeles în acești 16 ani că oamenii au dreptul la un oraș modern, au dreptul la o viață socială de calitate, nu doar la promisiuni neonorate sau la nimicuri strălucitoare”, a afirmat Cușnir.

În opinia sa, actualul primar s-a comportat în toți acești ani „ca un meșter nepriceput”, care „dă cu var peste un perete coșcovit de intemperii, sperând că se va vedea frumos, în loc să refacă tencuiala în mod trainic”. Dan Ioan Cușnir spune că se promit noi și noi lucruri sau fapte mărețe, dar devine „de-a dreptul înspământător câtă lipsă de respect are actualul primar față de amintirile sucevenilor”. Cușnir a dat ca exemplu noua zonă de agrement care se amenajează în Lunca Sucevei, înainte ca toate străzile din oraș să fie fără gropi, rețelele de apă și canal reabilitate, pentru a nu mai produce pierderi și înainte de a fi rezolvată problema parcărilor de reședință. „Greșit a înțeles Ion Lungu, de 16 ani încoace, nevoile sucevenilor. Parcul Șipote a fost una dintre perlele acestui oraș. În acest parc au trăit, s-au cunoscut și au crescut generații întregi, care acum ar dori să se bucure din nou de această zonă, plimbându-și copiii sau nepoții. Dar Ion Lungu nu înțelege și nu respectă amintirile sucevenilor și nici nu are capacitatea de reda aceste amintiri orașului pe care trebuia să îl conducă corect în ultimii 16 ani. Cum poți să spui că privești în viitor, când tu însuți ai uitat trecutul, când ai uitat de unde ai plecat? După ce prima inundație va șterge de pe fața pământului ”ctitoria” din lunca Sucevei, cu care actualul primar se împăunează, cine își va mai aminti peste 2-3 ani de ea? Dar câte povești minunate deapănă oare sucevenii despre Parcul Șipote?”, întreabă retoric liderul PSD Suceava. El mai spune că nu este adeptul faptelor radicale și nici a celor pripite și și-a exprimat speranța într-o schimbare la alegerile următoare. „        Cred în oameni, cred în suceveni și afirm cu tărie că ne putem întoarce la normalitate și la progres, pentru că acest oraș merită aceste lucruri. Cred și afirm cu putere că nu trebuie să ne fie frică să ne întoarcem la normalitate, pentru că acest oraș aparține oamenilor, nu unei primării anacronice și arhaice în gândire. Cred că e destul și cred că este timpul pentru Suceava”, a mai spus candidatul PSD la Primăria Suceava, Dan Ioan Cusnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cușnir îl acuză pe Lungu de lipsă de respect față de suceveni.
 Vizualizări articol: 1965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Cușnir îl acuză pe Lungu de lipsă de respect față de suceveni2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei