Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2020 - Anul XXV, nr. 179 (7484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Flutur a inspectat lucrările la drumurile pe axa Suceava-Iași și în zona Cornu Luncii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, vineri, lucrările de modernizare a drumurilor județene de pe axa Suceava-Iași, precum și a celor din zona Cornu Luncii. Gheorghe Flutur a declarat că deja constructorii au început lucrările pe unul dintre cele mai importante drumuri din județ, pe axa strategică Suceava-Iași, respectiv pe tronsonul Suceava-Ipotești-Bosanci-Liteni-Dolhasca. Flutur a arătat că în momentul de față se lucrează deja la Liteni, precum și în orașul Dolhasca.

Pe de altă parte, președintele CJ Suceava a declarat că la Cornu Luncii se asfaltează porțiunea de drum județean dintre DN 2E și comuna Mălini, acolo unde se aplică două straturi de asfalt, folosindu-se o plasă de geotextil antifisură.

Gheorghe Flutur a adăugat că pe acest drum vor continua lucrările de asfaltare și pe tronsonul de la Cornu Luncii spre Horodniceni. În același timp, șeful administrației județene a precizat că instituția pe care o conduce a început și modernizarea drumului spre Mălini - Slatina. „Pentru anul viitor am pregătit modernizarea pe fonduri europene a întregului drum Fălticeni – Pocoleni – Horodniceni – Cornu Luncii – Baia și a drumului Mălini – Slatina – Valea Moldovei – Capu Câmpului - Gura Humorului. Aș dori să subliniez importanța deosebită a acestor drumuri și pentru turism - se face legătura zonei Fălticeni – Gura Humorului cu județul Neamț pe unul dintre cele mai frumoase trasee turistice”, a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că la Cornu Luncii a discutat cu specialiștii și despre reabilitarea podului de peste râul Moldova, între localitățile Cornu Luncii și Mălini. „Constructorul a precizat că s-au finalizat lucrările la podul de peste râul Moldova de la Voroneț și urmează să înceapă la acest pod de la Cornu Luncii – Mălini. Vremea este bună, constructorii se țin de treabă, sunt în grafic, așa că în județ în aceste zile se lucrează pe mai multe șantiere de modernizare a drumurilor județene. Se lucrează la Rădăuți, Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi, Bilca, Vicovu de Sus, se lucrează la Șaru Dornei, Panaci – Glodu, la drumul spre Rarău pe la Izvorul Alb, la Boroaia, Hârtop, Vulturești, Valea Glodului”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a subliniat faptul că în cei patru ani din mandatul de președinte al CJ Suceava, în total s-au asfaltat peste 300 de kilometri de drumuri județene, astfel încât, în cea mai mare parte, „acestea au încep să capete cu adevărat contur de drumuri modernizate”.

„Avem motoarele turate la maximum și nu ne oprim aici. Am mai depus la ADR N-E încă cinci proiecte de modernizare pentru drumuri județene, pe care dorim să le finalizăm în următorii patru ani”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a inspectat lucrările la drumurile pe axa Suceava-Iași și în zona Cornu Luncii.
 Vizualizări articol: 2524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Flutur a inspectat lucrările la drumurile pe axa Suceava-Iași și în zona Cornu Luncii1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei