Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2020 - Anul XXV, nr. 179 (7484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Un incendiu a făcut pagube mari într-o gospodărie din Vicovu de Sus

Duminică, 2 August 2020 (11:00:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu izbucnit în timpul nopții la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus a distrus o magazie și adăpostul de animale, ucigând toate viețuitoarele din interior.

Alarma a fost dată în jurul orei 04.00 a nopții de vineri spre sâmbătă, când au fost observate flăcări la anexele unei gospodării din oraș și a fost solicitată intervenția pompierilor. Pompierii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătoriii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, au ajuns la locul incendiului cu patru autospeciale de stingere. La sosirea echipajelor incendiul cuprinsese două anexe gospodărești, existând pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, precum și la o locuință învecinată, aflată la doar un metru distanță de construcțiile cuprinse de flăcări. Intervenția a durat circa două ore, timp în care focarele de foc au fost izolate și apoi lichidate.

În incendiu au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 65 metri pătrați, din păcate în interiorul grajdului pierind trei cai, o vacă și un porc. A fost distrusă de asemenea o magazie pe o suprafață de 35 metri pătrați și alte bunuri din gospodărie.

Cercetările efectuate după lichidarea incendiului au stabilit că flăcările au izbucnit din interiorul adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici cu improvizații. Din fericire nu au fost victime omenești, iar pompierii au salvat cele două case de locuit, aflate la distanțe mici de locul incendiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu a făcut pagube mari într-o gospodărie din Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 1731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu a făcut pagube mari într-o gospodărie din Vicovu de Sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei