Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2020 - Anul XXV, nr. 179 (7484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


O fi gata? Sau nu?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În principiu, la ora la care citiţi această rubrică, ar mai fi de disputat un singur meci de interes în privinţa atribuirii titlului de campioană naţională la fotbal, practic o veritabilă finală care se va juca, aşa cum le place metaforicilor de doi bani din presă sportivă să spună, "cu titlul pe masă". E vorba, desigur, de Universitatea Craiova - CFR Cluj, care ar urma să se desfăşoare luni, 3 august, dată limită la care mai pot avea loc meciuri în campionatele Europei, întrucât marţi, 4 august, trebuie comunicată la UEFA lista cu echipele participante în cupele europene. Sigur că pentru întocmirea listei nu a cerut nimeni să se joace până în ultima secundă, cala noi. Ba chiar nu a cerut să se joace, din moment ce țări importante pe continent şi în lume, precum Franţa (campioana mondială, dacă n-aţi uitat!) ori Belgia au închis complet stadioanele încă din martie, validându-se cadefinitivă ierarhia existetăla momentul întreruperii cauzate de COVID-19. Existăînsă şi alternativaca de ultimul meci/ultima etapă să nici nu mai fie nevoie, dacă aseară (când citiţi dv, deja se ştie ce s-a întâmplat) CFR a luat bătaie de la FCSB, iar Craiova a câştigat meciul cu Astra. Ei bine, face vreunul dintre dumneavoastră pariu că şi dacă s-ar fi întâmplat astfel, meciurile de luni tot se vor juca? Cum, de ce? E'te d-aia, ca să demonstreze nu ştiu cine, nu ştiu cui, şi nu ştiu nici de ce, că ei, nu ăilalţi, meritau locul ăla, nu ălalalt, şi că în general ierarhiile în România sunt incorecte, fiind stabilite fie de FRF ori de LPF, fie de arbitri ori (în situaţia asta specială de acum) de COVID-19! Adevărul este că în fotbalul din România, nu fotbalul face legea, ci vorba lungă (deci sărăcia omului!) şi tot soiul de golănii de doi bani. Ce argument mai solid vreţi decât că toate satanele din fotbal fug de tămâia produsă de VAR care, aşa cum spuneam cu mult timp în urmă, nu va fi introdus nici în sezonul următor în ţara asta prost făcută. Cum, de ce? Păi cum să mai furi din steag şi fluier, dacă VAR stăcu ochii pe tine?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fi gata? Sau nu?.
 Vizualizări articol: 1269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O fi gata? Sau nu?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei