Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2020 - Anul XXV, nr. 179 (7484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânar prins de radar cu 141 de km/h pe ploaie torențială a comis-o din nou

Sâmbătă, 1 August 2020 (14:18:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care se afla sub control judiciar de la finele lunii iunie, când a fost înregistrat de radar la volanul unui BMW seria 5, cu viteaza de 141 de kilometri la oră în localitate, în condiții de carosabil inundat de apă, fiind beat și fără permis de conducere, s-a urcat din nou la volan și a fost implicat într-un eveniment rutier.

În noaptea de 30 spre 31 iulie, în jur de ora 1.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 că în centrul satului Neagră Șarului, comuna Șaru Dornei, un autoturism VW a fost implicat într-un accident și a ieșit în decor. Șoferul nu mai era la fața locului dar polițiștii aveau date despre cine a condus. Iustin Stănică, în vârstă de 20 de ani, localnic, a fost găsit în jurul orei 2.30 la terasa unui bar din sat. Mașina nu era înmatriculată, tânărul nu are permis și avea o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Așadar o sfidare maximă a legii.

Având în vedere gradul de pericol public, politiștii dorneni și procurorul de caz au solicitat fără ezitare înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv. În sedința de vineri, 31 iulie, Judecătoria Vatra Dornei a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a tânărului în vârstă de 20 de ani, pentru 30 de zile. Decizia de arestare poate fi contestată dar este puțin probabil să fie schimbată de instanța superioară.

Tânărul a ajuns în arest, deocamdată în baza ordonanței de reținere pentru 24 de ore.

Pe 21 iunie, același tânăr rula pe strada Chilia din Dorna, care face legătură cu DN 17B , cu 141 de km/h, în condițiile în care stratul de apă de pe drum era de aproximativ 20 de centimetri. Atunci, tânărul avea concentrația de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și atunci a fost reținut 24 de ore după care procurorul de caz de la Parchetul Vatra Dornei l-a plasat sub control judiciar, cu obligații și interdictii pe care le-a încălcat iată flagrant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânar prins de radar cu 141 de km/h pe ploaie torențială a comis-o din nou.
 Vizualizări articol: 2900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânar prins de radar cu 141 de km/h pe ploaie torențială a comis-o din nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei