Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2020 - Anul XXV, nr. 140 (7445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Se reia examinarea la proba teoretică pentru permis de conducere

Miercuri, 17 Iunie 2020 (13:07:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Servicul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava reia activitatea de examinare la proba teoretică începând cu ‪data de 22 iunie a.c., a anunțat, miercuri, subprefectul de Suceava, Daniel Prorociuc.

Acesta a prezentat condițiile noi de desfășurare a examinării. Astfel, în sala de examinare la proba teoretică vor intra doar candidații care s-au programat anterior prin intermediul școlilor de șoferi, după cum urmează: la prima examinare pentru proba teoretică, pe site-ul www.drpciv.ro/drpciv-booking/programări online/inregistrare dosar examinare. La reexaminare pentru proba teoretică, pe site-ul Instituției Prefectului Județul Suceava, https://sv.prefectura.mai.gov.ro/reexaminare-teoretica-proba-practica/ la secțiunea reexaminare probă teoretică.

Potrivit subprefectului Prorociuc, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a activității de examinare la proba teoretică vor fi respectate, cu strictețe, următoarele măsuri de protecție în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus: respectarea distanțării sociale între persoanele care așteaptă pentru a susține proba teoretiă de cel puțin 2 m față de persoana din apropiere; în interiorul sălii de examinare la proba teoretică, candidații vor utiliza în mod obligatoriu măști de protecție; se interzice accesul în sala de examinare a candidaților a căror temperatură corporală este mai mare de 37,3 grade Celsius; în antecamera sălii de examinare are voie să intre doar persoana care urmează să fie examinată/reexaminată, ceilalți candidați asteptând în exteriorul acesteia lângă geam; în sala de examinare candidații se vor așeza la stațiile de lucru care sunt deschise, lăsând un loc liber față de persoana din stânga și din dreapta.

Reprogramarea la proba practică a candidaților care au fost declarați respinși se face zilnic după ora 14.00, la ghișeul Înregistrare dosar examinare din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, în incinta Iulius Mall, în baza unei rezervări efectuate pe site-ul Instituției Prefectului Județul Suceava,  https://sv.prefectura.mai.gov.ro/reexaminare-teoretica-proba-practica/ la secțiunea reexaminare probă practică.

„Pentru început, rezervarea se poate efectua numai pentru următoarele 3 luni calendaristice începând cu data curentă, fără zilele de sâmbătă și duminică, cu excepția sărbătorilor legale. După efectuarea rezervării aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia. Solicitanții se vor prezenta la ghişeul de programări examinare la data rezervată și în intervalul orar alocat, având asupra lor dosarul de examinare, cartea de identitate, permisul de conducere, dacă posedă, şi rezervarea listată. Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 8:00”, a declarat subprefectul Daniel Prorociuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se reia examinarea la proba teoretică pentru permis de conducere.
 Vizualizări articol: 1920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Se reia examinarea la proba teoretică pentru permis de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei