Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2020 - Anul XXV, nr. 140 (7445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Nou

Apartamente cu finisaje de înaltă calitate, ofertă de nerefuzat pe piața imobiliară din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apartamente cu finisaje de înaltă calitate reprezintă ultima ofertă de pe piața imobiliară a municipiului Suceava. 110 apartamente cu 2 și 3 camere sunt puse la dispoziție de firma Con Bucovina la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, în blocul construit în spatele benzinăriei OMV. Este vorba de imobile care au suprafețele cuprinse între 44,6 și 98,48 mp. Blocul are două tronsoane, unul cu două scări cu câte 10 etaje, iar al doilea are o scară cu 9 etaje. Fiecare scară de bloc dispune de două lifturi.

Construcția are la bază 421 de piloți forați la o adâncime de 20 de metri, ceea ce-i conferă o mare stabilitate. Zidurile blocului sunt din cărămidă porotherm 25, iar fiecare imobil este finisat cu gresie, faianță, uși interioare de lemn, ușă exterioară metalică, centrală proprie și calorifere, precum și tâmplărie de PVC cu geam TRIPAN, cu protecție solară.

Blocul este deservit de o parcare subterană și una supraterană, iar cei care își doresc un loc de parcare trebuie să știe că acestea se vând separat. La parter vor exista și spații comerciale, care se vor întinde pe o suprafață de 700 mp.

Accesul la bloc este posibil pe două căi: direct din bulevardul 1 Decembrie, pe lângă sediul Direcției Agricole, dar și de pe strada Pictor Șerban Rusu Arbore.

Prețul de vânzare al apartamentelor din acest imobil este de aproximativ 1.000 de euro/mp, iar termenul de finalizare a construcției este de 1 august 2021.

Relații suplimentare despre acest proiect pentru persoanele interesate să-și achiziționeze un apartament în acest bloc pot fi obținute la numerele de telefon 0740311931 sau 0748527260sau la adresa de mail conbucovina@yahoo.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apartamente cu finisaje de înaltă calitate, ofertă de nerefuzat pe piața imobiliară din Suceava.
 Vizualizări articol: 6380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 11 voturi
Apartamente cu finisaje de înaltă calitate, ofertă de nerefuzat pe piața imobiliară din Suceava2.1511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei