Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2020 - Anul XXV, nr. 140 (7445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu nepăsare

Accident produs de un șofer băut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 24 de ani a fost protagonistul unui accident produs pe un drum din comuna Moldovița, în timp ce conducea sub influența alcoolului un autoturism ale cărui numere de înmatriculare provizorii erau expirate de mai mult timp.

O persoană a anunţat la 112, în noaptea de duminică spre luni, despre producerea în jurul orei 01.00 a unui accident pe DJ 176, unde rămăsese doar mașina avariată, la locul impactului nefiind nimeni la acea oră.

Polițiștii ajunși acolo au demarat cercetările pentru a stabili cui aparține mașina și cine s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului. Mașina Audi A4 de culoare neagră fusese avariată și nu avea plăcuțele de înmatriculare montate. Autoturismul nu era la prima sa apariție prin zonă, astfel încât, în urma verificărilor făcute, poliţiştii au ajuns la domiciliul concubinei șoferului, unde a fost găsit și acesta, un bărbat de 24 de ani, din județul Botoșani. În urma discuțiilor purtate cu bărbatul, care mirosea a alcool, s-a stabilit că impactul s-a petrecut în timp ce autoturismul circula dinspre Argel spre Frumosu. Într-o curbă la stânga, din cauza consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu parapetul de pe partea dreaptă, ce mărginește partea carosabilă din dreptul intersecției drumului județean 176 cu strada Huăceni din localitatea Moldovița.

În urma testării cu aparatul alcooltest s-a înregistrat o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care bărbatului i s-au recoltat mostre de sânge pentru stabilirea îmbibației alcoolice din sânge.    

În același timp, verificărilor efectuate în bazele de date au scos la iveală că autoturismul avea atribuite numerele de înmatriculare provizorii, a căror valabilitate se încheiase pe 15 ianuarie 2020. În timpul impactului în mașină se mai afla o femeie, însă nimeni nu a fost rănit, înregistrându-se doar pagube materiale. Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pe numele bărbatului de 24 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducere sub influența alcoolului” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident produs de un șofer băut.
 Vizualizări articol: 1012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accident produs de un șofer băut5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei