Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2020 - Anul XXV, nr. 140 (7445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

486 de candidați nu s-au prezentat la examenul de matematică

Miercuri, 17 Iunie 2020 (15:27:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

486 de candidați, absolvenți de gimnaziu, au absentat miercuri, 17 iunie, de la proba de matematică, în timp ce alți 6.385 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județ au susținut cea de-a doua probă scrisă din cadrul examenelor de evaluare națională. Purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, inspectorul școlar prof. Ioan Cezar Anuței, a declarat că, la fel ca la prima probă scrisă, la limba și literatura română, desfășurată luni, 15 iunie, nici la proba de matematică nu au fost candidați cu temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius și nici un candidat nu a fost eliminat. Subiectul și baremul de corectare pentru proba de matematică vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație pe site-ul subiecte.edu.ro.

Vă reamintim că la proba scrisă de limbă și literatură română au fost prezenți 6.406 candidați suceveni, absolvenți ai clasei a VIII-a, iar 465 nu s-au prezentat la examen.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00-19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00-12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 486 de candidați nu s-au prezentat la examenul de matematică.
 Vizualizări articol: 1306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
486 de candidați nu s-au prezentat la examenul de matematică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei