Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mai 2020 - Anul XXV, nr. 117 (7422)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Un ultim omagiu din partea Primăriei Suceava pentru IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților

Joi, 21 Mai 2020 (14:54:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Primăriei Suceava a ținut să prezinte un ultim omagiu celui care a fost ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, fiind prezentă joi, cu coroane de flori, la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou din Suceava, acolo unde a fost depus sicriul.

Delegația municipalității sucevene, condusă de primarul Ion Lungu, alături de cei doi viceprimari, Lucian Harșovschi și Marian Andronache, dar și de secretarul Primăriei, Ioan Ciutac, a fost completată și de reprezentanți ai Poliției Locale Suceava, inclusiv șeful instituției, Ovidiu Doroftei,

“Un ultim omagiu din partea Primăriei Municipiului Suceava pentru părintele nostru Pimen, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților!

A fost și va rămâne un model pentru noi toți pentru modul în care a iubit Bucovina noastră dragă, pentru credința ortodoxă definită prin dragoste și ajutor pentru aproapele, pe care ne-a insuflat-o tuturor!

Înaltpreasfinția Voastră, vă vom purta mereu în inimile și rugăciunile noastre!

Să ne vegheați neîncetat din Ceruri! Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace!”, a spus Ion Lungu, care a mărturisit că ÎPS Pimen i-a fost ca un tată, adeseori sfătuindu-se adeseori cu el.

Slujba înmormântării Părintelui Arhiepiscop Pimen al Sucevei și Rădăuților va avea loc vineri, 22 mai, la Catedrala Arhiepiscopală din Suceava, începând cu ora 12.00, fiind precedată de slujirea Sfintei Liturghii.

Trupul neînsuflețit al Arhipăstorului Bucovinei va fi apoi depus, conform dorinței sale, la Mănăstirea Sihăstria Putnei, în mormântul pe care Înaltpreasfinția Sa și l-a pregătit încă de acum 30 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ultim omagiu din partea Primăriei Suceava pentru IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.
 Vizualizări articol: 2047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un ultim omagiu din partea Primăriei Suceava pentru IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei