Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2020 - Anul XXV, nr. 108 (7413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Peste 100 de cărți au ajuns la elevi din Moldovița, din partea Fundației Autonom

Luni, 11 Mai 2020 (10:00:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 100 de cărți au ajuns la sfârșitul săptămânii trecute la elevii din clasele a VI-a din Moldovița, din partea Fundației Autonom, în cadrul programului „Reacție pentru educație”, coordonat de Narada.

Prof. Daniela Ceredeev, directorul Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldovița, a desfăcut coletele cu cele peste 100 de volume: literatură pentru copii și cărți de dezvoltare personală, cărți regale și cărți din colecția Biblioterapia (editura Curtea Veche) și, apoi, a împărțit bucuria de a dărui cu copiii din Centrul pentru Inovație, Voluntariat și Inițiativă Comunitară – CIVIC Jr Moldovița. „Am decis împreună (prin consultare online) că putem împărtăși bucuria de a primi și oferi cărți în dar, ca și împlinirea lecturii, cu colegii de generație, așa încât am pregătit 52 de pachete de cărți, pentru toți copiii din clasele a VI-a din școala noastră”, a spus prof. Daniela Ceredeev.

La unii dintre copii, cărțile au ajuns deja. Prof Daniela Ceredeev le-a dus acasă elevilor cărțile frumos împachetate și a fost răsplătită de elevi cu flori de câmp, în poartă. La ceilalți elevi, pachetele de cărți vor ajunge prin grija prof. diriginți, prof. Dănuța Mitric și prof. Marcela Popescu, în zilele ce vor urma.

Andra Munteanu, cofondator Narada, este bucuroasă că a putut ajuta copiii din Moldovița: „Vorba aia, cărților nu li se termină bateria.(...)Am pus cap la cap resursele de care dispunem, pornind de la avantajele științei și tehnologiei, canalele de comunicare, până la comunitatea de voluntari și companii, pentru a veni în întâmpinarea profesorilor ce caută acum soluții de a rămâne aproape de elevii lor”.

Înainte de Florii, 26 de copii din Moldovița, care fac parte din Centrul pentru Inovație, Voluntariat și Inițiativă Comunitară CIVIC Jr. - Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița, au primit tablete din partea Narada, o comunitate formată din antreprenori, manageri, oameni de acțiune, al cărei scop este acela de a oferi soluții eficiente și rapide de modernizare a educației.

Și atunci, „mesagerul” a fost prof. Daniela Ceredeev, directoarea Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița, care a mers la locuința fiecărui copil pentru a-i înmâna darul prețios.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 100 de cărți au ajuns la elevi din Moldovița, din partea Fundației Autonom.
 Vizualizări articol: 1428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 100 de cărți au ajuns la elevi din Moldovița, din partea Fundației Autonom0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei