Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2020 - Anul XXV, nr. 108 (7413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În județul Suceava sunt la acest moment 676 de bolnavi de COVID-19, din care 16 la Terapie Intensivă

Luni, 11 Mai 2020 (14:27:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a comunicat, luni, situația cazurilor  confirmate COVID-19 până la data de 11 mai și a celor care mai sunt active, întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava. Astfel, din totalul de 3.272 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei, în județul Suceava, mai sunt active (în evoluție) 676 de cazuri COVID-19.

Contactat telefonic, managerul Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Anatolii Buzdugan, a declarat că în spital se află internați acum circa 470 de pacienți, dintre care 16 sunt la Terapie Intensivă. Dintre aceștia din urmă, 9 sunt ventilați mecanic, număr în scădere față de perioadele în care 12-14 pacienți din ATI erau conectați la ventilatoare.

Prefectura a mai comunicat că, la nivelul județului Suceava, luni se aflau în autoizolare la domiciliu 211 persoane, în carantină instituționalizată erau 699 de persoane, 14.862 de persoane au ieșit din autoizolare și 2.232 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată.

De asemenea, până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 14.459 de teste, cu 124 mai multe față de raportarea din ziua precedentă.

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 73 de misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 470 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Au fost constatate și aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 97.515 lei. În perioada de referință au fost depistate două persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 7 fapte de natură contravențională (7 alte contravenții în context). Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 3.755 lei (3.755 alte contravenții în context).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În județul Suceava sunt la acest moment 676 de bolnavi de COVID-19, din care 16 la Terapie Intensivă.
 Vizualizări articol: 2604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În județul Suceava sunt la acest moment 676 de bolnavi de COVID-19, din care 16 la Terapie Intensivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei