Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2020 - Anul XXV, nr. 108 (7413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Focarul de coronavirus de la Broșteni tinde să se stingă și se pregătește reluarea lucrărilor din localitate

Luni, 11 Mai 2020 (15:48:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Epidemia de coronavirus a creat probleme destul de serioase și în orașul sucevean Broșteni, între cele 18 cazuri confirmate fiind și fostul viceprimar Vasile Rusu, care s-a stins din viață pe 17 aprilie, în Vinerea Mare, la Spitalul Județean Suceava, la doar 54 de ani, la o săptămână după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Acum, aproape de jumătatea lunii mai, veștile sunt destul de bune și în ceea ce privește situația de la Broșteni.

După cum ne-a declarat Mihai Molodeschi, primarul din Broșteni, pozitiv și el la Covid-19, din 18 cazuri înregistrate în localitatea montană mai sunt cinci pozitivi, din care doar doi în spital, iar trei în izolare la domiciliu, care așteaptă de pe o zi pe alta confirmarea negativării. Cel mai important aspect este că nu au mai apărut cazuri noi de infectați în Broșteni.

”A fost testat săptămâna trecută tot personalul de la Unitatea de Asistență Medico-Socială Broșteni, unde avem internate 36 de persoane beneficiare de servicii medico-sociale. Nu avem nici un caz pozitiv. Săptămâna aceasta îi vom testa la Spitalul municipal Vatra Dornei pe cei trei pozitivi din izolare și sperăm să închidem focarul până vineri”, ne-a declarat primarul. 

Primarul a ținut să precizeze că din discuțiile cu firmele care au contractate lucrări în Broșteni din momentul în care nu vor mai fi cazuri pozitive în localitate se va da ordinul de începere pentru mai multe lucrări importante:

,,Modernizare DJ 174 str. Neagra, orașul Broșteni, județul Suceava", ,,Reabilitare modernizare extindere sistem de alimentare cu apă în orașul Broșteni”, ,,Reabilitare modernizare extindere Grădinița cu program prelungit în orașul Broșteni”, ,,Alimentare cu apă în satele Holda, Holdița, Cotârgași, Dârmoxa".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focarul de coronavirus de la Broșteni tinde să se stingă și se pregătește reluarea lucrărilor din localitate.
 Vizualizări articol: 2180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focarul de coronavirus de la Broșteni tinde să se stingă și se pregătește reluarea lucrărilor din localitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei